Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

do podszywow macie kompleks mniejszosci

Polecane posty

Gość mniejszosc nie miewa
kompleksów, elity sa mniejszoscią.

Problemem nie jest to ze sa podszywy, tylko to ze administracja forum nic z tym nie robi, bo nie umie, albo jest za leniwa :) Ja bym pobanowal i tyle :)

Ale ja jednak to jestem kretyn. Zapomniałem, że właściciele neostrady mogą zmieniać sobie adres ip a wszyscy pozostali mogą korzystać np z serwerów proxy.

Gość pouuuui
gadasz sam ze soba? :D

Czasem mnie napada... chyba przez to, że jestem gejem i spotykam się z niezrozumieniem otoczenia :(

Gość mr dzik.
Jest prostym wieśniakiem

Gość Patrycjappp
i kto tu ma racje

Uzytkownicy neostrady moga uzywac max kilka IP, miedzy ktorymi poruszaja sie. Wiec spokojnie miesiac banowania i by poznikali podszywacze, ale.... Ale pewnie razem z nimi polowa czarnych nickow, bo widac po charakterze budowy zdan, ze to te same osoby.

Gość do Hept
trzeba myśleć koleś zanim się coś napisze numerów ip przydzielonych neostradzie jest sporo: 83.4.0.0 83.11.255.255 + 83.20.0.0 83.31.255.255 + 217.98.8.0 217.98.43.255 - dasz radę policzyć ile to kombinacji? poza tym gdyby udało się zbanować wszystkie adresy neostrady to pozbawiono by dostępu do forum ok 2 milionów użytkowników neostrady

@do Hept: Nie rozumiesz, pojedynczy klient nie ma do dyspozycji pelnej klasy adresow IP neostrady. Ma tylko kilka kolejno przydzielonych per szafa. I one sie co prawda zmieniaja przy kolejnych polaczeniach, ale to ciagle ta sama grupa dynamicznych IP.

Gość do Hept
mylisz się oczywiście nie wszystkie adresy są dostępne dla konkretnego użytkownika ale w grę wchodzi ponad kilkadziesiąt tysięcy możliwości poza tym cały czas są do dyspozycji dziesiątki (setki?) tysięcy serwerów proxy, sieć tor... nie ma możliwości zbanowania rozsądnego internauty