Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

women_90

Różnice wieku

Polecane posty

hmmm.. jak według was jest odpowiednia róznica wieku między facetem a kobietą??? czy 10 lat różnicy to dużo?

Gość yellow river
jeśli mężczyzna w czasie wymiany zdan przeklina to musisz sie zastanowic czy chcesz takich momentów przez całe życie?? róznica wieku nie ma nic do rzeczy wówczas. patrz na to jaki jest, co robi itp.

ale to on jest starszy;/ i obawiam sie ze patrzy namnie jak na smarkule;/

Gość frentii
Zalezy ile lat ma mlodsza strona. Zwiazek 20-ona 30-on to przepasc, ale juz 25-35, mniej, a 30-40 jeszcze mniej

Gość frentii
20latka dopiero wkracza w dorosle zycie, niby jest dorosla, ale zazwyczaj jeszcze na utrzymaniu rodzicow(mowa o studentkach), jeszcze sie ksztaltuje, poznaje siebie i swiat. 30 latek to dorosly facet, ktory od conajmniej 5-6 lat pracuje, jest niezalezny, jego rowiesnicy maja juz swoje rodziny i jezeli szuka uciechy w o 10lat mlodszej kobiecie, to chyba ma swiadomosc, ze nie ma czym zaimponowac rowiesniczkom.

no to niefajnie..;/ mi zawsze podobali się starsi, myślisz że niema szans?

Gość Kafeterianka20
Masz szanse. Ile kolwiek lat różnicy by było to ma to sens jeśli nie chodzi przy dużej rozbieżności o pieniądze. Niczym się nie martw, jeśli jest coś między wami przeżyjecie:)

ja 3 lata bylam z facetem 9 lat starszym i bardzo dobrze sie dogadywalismy. klocilismy sie tez strasznie duzo, ale o jakiego glupoty niezwiazane z wiekiem. gdy zaczelismy byc razem ja mialam 20 lat a on 29. ja bylam na studiach i sama sie utrzymywalam, bylam bardzo niezalezna, choc niekoniecznie dojrzala jak na moj wiek, taka normalna bylam. a on wygladal gora na 26, taki mlodzieniaszek z niego byl :) konczyl doktorat. i jakos przetrwalismy 3 lata. potem odleglosc nas wykonczyla...

hmmm.. a jak dodam fakt że on jest wykładowcą na uczelni w której się ucze? to już wogóle bez sensu;(