Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek123456789

Przestałam się szanować :(

Polecane posty

Gość Kwiatuszek123456789

Witam! Czuje sie okropnie i bardzo podle mam wyrzuty sumienia a wszystko dlatego że uprawiałam seks przygodny Od ponad roku jestem sama :( męzczyzna z którym byłam strasznie mnie skrzywdził i jakoś od tej pory nie potrafię pokochać nikogo... Bardzo brakowało mi bliskości, dotyku, ciepła :( . Nigdy wczescniej nie zdażył mi się przygodny seks, uważałam że to nie dla mnie... aż tu nagle spotkałam sie z dawnym kolegą, pogadaliśmy chwile odprowadził mnie do domu i stało się :( Teraz jestem załamana żałuję tego co się stało chociaz nie ukrywam, ze czułam sie cudownie bo bardzo mi tego brakowało :(. I mimo że tego załuję to chciałabym to powtórzyc wiem dziwne to nie wiem co myśleć co zrobić:( Miał ktoś tak...

Gość przystojniaczek23
żałosne...

Gość Kwiatuszek123456789
sam jesteś żałosny.... tak jak Twój nick

Gość przystojniaczek23
puszczalska...

Gość Szczera...
Porozmawiaj z nim. Może i jemu nie jesteś obojętna.

Gość Maria Śmiechulińska1
nie wiem co doradzić

Gość owszem jestes zalosna
piszesz bzdury

Gość Dolly89
Nie wiem za bardzo co doradzić. Też mam problem z chłopakiem, wydaje mi się, że jutro się rozstaniemy, a ja tak go kocham:( Czuję się fatalnie

ehhh...nie przesadzaj kobieto!!! To, że schrupałaś jakiegoś gościa bo miałaś na niego ochote nie robi z ciebie dzifffki.

Kwiatuszek123456789 niczym się nie przejmuj, każda kobieta ma puszczalstwo w genach. Takze twoje zachowanie świadczy jedynie o tym że jesteś zdrowa i dajesz dupy kolegom itd. Jutro już o tym zapomnisz i będziesz to robila dalej.

Gość JustynnnAA
kwiatuszek nei pisz na tym portalu na takie tematy bo kazdy Cie zgnoii, wiekszosc ludzi tutaj piszacych to zfrustrowani malolaci nudziarze itp. nei maja co robic i non stop siedza na kafeterii zall... nie martw sie , sama masz wyrzuty sumienia czlowiek sie uczy na bledach Pozdrawiam

Gość yolQa
znam laske, która była mniej więcej normalna do czasu, gdy oblała mature(2009) po tym chyba jej odbiło i zaczęła się puszczać na prawo i lewo, laska calkiem ok wygląda, ale tępa jest okropnie... poza tym jej tata jest radnym naszego miasta, a mamusia pracuje w urzędzie :) laska pije, pali i jara trawe, chociaż z pozoru wygląda zupełnie normalnie. całe miasto huczy o jej seksach za dyskotekami i osiedlami, ale jej rodzice nic nie wiedzą :D

Gość Kwiatuszek123456789
Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze. Nie jestem puszczalska tak jak tu niektórzy sugerują, żałuje tego co sie stało:( Aczkolwiek obydwoje jesteśmy sami i poniekąd spragnieni bliskości, utrzymujemy ze soba kontakt i jest on dobry... ale nie wiem czy by coś z tego wyszło bo ja go nie kocham i raczej nie pokocham :(

Gość Annonim
a nie umiesz znalezc kogos kto Cie pokocha?

Gość serenada dla ...
A ja to tak po jednym facecie mialam. sex przygodny sexem przygodnym,ale jak ma sie po tym moralniaka to juz lipa. No ja to wale facetow bo tak, moze mam kochankow moze kilku a moze jednego, ale tylko po jednym mialam moralniaka. Pomysl o nim jak o najwiekszej swinie troszke ulzy ale nie przejdzie...