Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipka lipka

nie chce go przedstawać rodzicom, jak z tego wybrnąć?

Polecane posty

Gość tulipka lipka

podoba mi się chłopak, z którym ostatnio raz sie spotkałam, po spotkaniu napisał na gg, było zabawnie, prawił mi komplementy, a teraz...cisza, ja się odzywałam na gg, sms mu wysłałam, a teraz czekam na jego kolej, bez przesady nie mogę cagle zagadywać i się starać, chociaz mi sie bardzo podoba. Ostatnio sobie wymyslil ze przyjedzie do mnie na grila, do domu mojego rodzinnego. 3x w zyciu go widzialam, w tym jeden raz sam na sam. Nic pewnego nei chce go zapraszać do domu i przedstawiac rodzicom... Za wczesnie. zreszta wolalabym zeby nie wiedzieli ze spotykam się z kimś póki co. (małe roblemy mam) A teraz mi napisał "to co wpadac na tego grila?" Co mu napisać? "aby Cie przdstawic rodzicom to zbyt wcześnie kolego;) mozemy sie styknać na piwko, co Ty na to?" Jak myslicie? dobrze tak czy macie inne pomysly?

Gość dobrze jest . pisz

Gość SerdzioMorritz
Mnie mozesz przedstawic, 182cm, 80kgm, wysportowany, ukonczone studia, wlasny samochod, niezwykle inteligentny i sprawi, ze Twoi rodzice Cie w koncu pokochaja :)

Gość aiaiaiiaia
tak mu napisz co on tej? :O

Gość tulipka lipka
czyli myslicie ze dobrze zebym mu tak wysłała? Nie powinien sie obrazić nie?

Gość karrrrrrrrrrrrr
mi się średnio ten tekst podoba..

Gość karrrrrrrrrrrrr
ja bym cos bardziej subtelnego napisala..

Gość tulipka lipka
a co moglabym innego mu napisać? macie pomysł jakiś?

Gość napisz mu tak
"wiesz co, ten grill to taka bardziej kameralna, rodzinna imprezka :(. W zamian za to zapraszam Cie na piwo". O to sie napewno nie obrazi :)

Gość eksy
rodzice odwolali grilla przez pogode wiec mozemy pojsc na piwo

Gość 12345654321
moj maz wprosil sie do mnie do domu na 3 spotkanie bylam zla wsciela ale zgodzilam sie poprpstu powiedzialam rodzicom ze przyjdzie kolega i juz oni na to ze jak nie chce zbey go jeszcze poznawali to nie oczekuja ze go przedstawie i juz jemu nic nie tlumaczylam nie mialam wtedy wzgledem niego zadnych zobowiazan zobaczyl moich rodzicow i bylo tylko dzien dobry bez pojasniania ale niczego nie zaluje teraz jestesmy szczesliwym malzenstwem :)