Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliźniaczka okradana wykorzyst

BLIŹNIACZKA OKRADANA WYKORZYSTYWANA IGNOROWANA niesprawiedliwie trprzez rodzine

Polecane posty

CO JA MAM ZROBIĆ ZDAŁAM SOBIE SPRAWE ,ŻE JESTEM OKRADNA OSZUKIWANA szukam sama co ludzie pisza na podobne tematy W SZKOLE ŚREDNIEJ MOJA SIORKA MAJĄC 18 L URODZIŁA CORKĘ I WTEDY się zaczeła nagonka na pomoc tylko jej ona najwaźneijsza i jej bekarty teraz ich nienawidzę dla niej dom z basenem działką z ogródkkiem wakacje na majorce nad morzem kolonie co roku szoka ja niec nie mialam ona wszsytko dostała siostra jak chciala oja kase brała i nic mie nie miówiła bo ona miala taka potrezbejak ja mam potrezbe to nic nikt nie pomaga IGNORANCJA zadzwonie o pomoc ale po co ty dzwonisz to idz do lekarza ja nie mam czasu ale ja muislam miec czas mieszkania muisała siosce kupione prze rodziców odnowic polalować urządzic poszukać chetnych an wynajem i pobierac kase potem oddac kas siosce bo to jej dom i je zarobek tylko ja mam zapierdalać za darmo dla niej i dla jej bachorow zachcianki s[ełniac prezenty kuipowac po 500z a dostac nic BO JA MAM MĘŻA A SIORKA MA MEŻA COJĄ ZDRADZAŁ zukano i okradziono pracowałam na siostry i jej dzieci 2 maż ja zostawil to ja musialam jej znaleŹc nowego i CIĄGLE ZA MALO siostrzenica chciała być \modelką latałam robiłam zdjecia sesje na lotnisku i jeszcze siostra WARCZAŁA ZE ZA MAŁA WYCIECZKI szukałam SIORCE I JEJ BACHOROM MATKA KUPUJE JEJ 6ste MIESZKANIE a ma juz 4 działki budowlane a ja nic nie mam bo mam meza co mi siora zazdosci bo mnie nie zdradza ALE TO NIE JEJ ZASŁUGA TYLKO MOJA i mam być szczęsliwa bo po OJCA babci która nie lubiła mojej sioski bo paskudna gburowata,chamka i nie do ojca podobna dostałam pole na odludziu na pipiduwie i mam zamknać morde i nie zebrać od MATKI NIC ,nasmiewanie wyśmiewanie wykorzystywanie ,ignorancja wszsytkich JAK SIORKA MI COŚ ZABIERZE MOJEGO zero odzewu ona ma prawo brać moej a jak ja je zabrałam szlaik mók to ojciec mnie zlał pod dyktando matki aż wiłam sie po podlodze jak za dzwonie do nich w swojej sprawie to odpowiedz a po co ty dzwonisz sama sobei radz lub załatwiaj zadzwonić tylko moge jak mam danine dla nich do ofiarowania nie mogę sobie poradzić zawsze wszsytkiego mi siora i matka zazdrosciła facetów kolegów moje raodsci zycia jak sobie radze ze wszystkim i kazdym bo jestem miła sliczna zawsze maiłam powodzenie a moja bliźniaczka paskudna po matce WREDNY GBUR PROSTAK CHAM ZE WSI rozpieszczana prze matkę tak samo jej SĄ rozpieszczone prze dzaidków sios=rki TEŻ BACHORY CO TYLKO ROSZCZENIA DO MNIE MAJĄ I MAM WYKONAĆ ZA DaRMO ZACHCIANKI PRZELOT SAMOLOTEM SIORKA no szok ja tak nie moge teraz sie na nich wypiełam i mam ich w dupie jak oni mnie oczywiscie wielka afera ,ze nie zapierdalam juz dla siorki nie zapraaszają mnie ne swieta SZOK matka zawsze mi żle rzyczyła tak jak i siorka WREDNA paskudna bo podpbna do matki ze wsi bezwzgledna DURNA paskudna gbur prostak ale córcia mamusi a tatuś pantofel musi sie sluchac zony wrednej matki I JAK HITLER NA POSYŁIKI LATAC I BIC MNIE PO GEBIE NA ROZKAZ MATKI PSYCHICZNEJ ZADROSENJ O WSZSYTKO CO MAM TEraz bede walczyć o swoje i postrasze ich ze im zabije tą gburowatą CORKĘ złodziejkę co se bierze co tylko chce ,bez pytania od dziecka se brała prostaczka durna ale mam juz tego dOsYć SZOK ojciec sie pyta to komu zapisze wszystko w spadku któremu dzicku siory bo nie mamy dzieci bo matka UJADAŁA ZAWSZE nie miej dzieci masz przecież siostry dzieci których nienawidze NAWET ICH OJCIEC ICH ZOSTAWIŁ

no chodzi o to ,że siorka dostaje wszsytko nigdy nie pracowała a mi nic nie dają zawsze pracowałam w 20 pracach róznych mafia mnie straszyła jak z męzem mielismy kafejke ,policja morderstwa a rodzice ni e iwdzieli ,że mam problem ,i jeszcze matka mowi mi ,ze nigdy nie ,tylko siostra zarabiała a jej jak ojciec u siebie w pracy załatwł prace ksiegowej to matka z a nia robiła bilnse mi nigdy nie pom,agali ona dostała za 20000dobra domów mieszkan i dxziałek budowlanych w super mijsowosciach wypoczynkowych a mi po babci tylko spadek las mały na zadupiu i pole na zadupiu nie budowlane wypierdoliła mnie z domu z mężm i tylko jedno mieszkanie nam kupiła siorce amase,jeszcze matka robi wszystko zebym wszystko traciła i nic nie miała ,siorce dla je dzieci dają wiecej niz dla mnie i licza ze jej dzuieciom tez sie nalezy spadek po nich i mieszkanei lokale tak jak by bachory siorki byli naszym rodzeńtwem nie mam dzieci bo matka mówi no jak cie stać na dziecko to se rób al;e masz dzieci siostry co sie nimi trezba zająć,yzłam tylko dla siostry i jak je nie pomagałam to matka mówiła jak jej nie pomoge to mnie wydziedziczy

teraz mam raka piersi i powiedziałam o tym siorce ,powiedziała ze przyjedzie do mnie do szpitala i zadzwoni ,jak ja prosiłam zawsze jej pomagałam zarabialam dla niej caarowalam na prezenty dla niej i jej bachorów a ona nei jeden raz sie na mnei wypieła i teraz nie przyejcahała nie zadzwoniła ma w dupie ,NAWET NIE ZADZWONIŁA CO Z EMNĄ NO SZOK A JAK JA DZWONIE NIE ODBIERA ONA JEST PSYCHICZNA TAK JA I MATKA KTORA WYPIEP[RZAŁA MOJE RZECZY BEZ PYTANIA bo jej przeszkadzałay jak mieszkałam u niej nic nie pozwala nigdy mi kupic,tylko praca doa siostry sie liczyła nigdy dziekuje tylko o siorce mogłam z nimi pogada moej sprawy nei wazne

Gość jeszcze raz i polsku teraz
bo za duzo bledow jest w tych twoich wypowiedziach!aha i skroc troche!

Gość o matko jedyna ,sprobowals
przeczytac to co napisalas ?

Gość wezsiewgarsc
Ło matko! Piszesz tak chaotycznie że nie wiadomo o co Ci właściwie chodzi! Weź się w garść dziewczyno! zacznij żyć swoim życiem a nie licz na pieniądze od rodziców. Skoro mają takie zyczenie wspierać jedną córkę, to ich sprawa i ich pieniądze . A ty miej swój honor i żyj swoim życiem.

Gość łapu capu up
Prowokacja

Gość ale ludzie są bezduszni laska
co za bezduszni debile ludzie są

Gość IGNORANCJA RODZICÓW POWODUJE Ż
żal masz do nich na pewno mozna sie doczytać jak laska ma raka to się trzęsie

" bliźniaczka okradana wykorzyst teraz mam raka piersi i powiedziałam o tym siorce ,powiedziała ze przyjedzie do mnie do szpitala i zadzwoni ,jak ja prosiłam zawsze jej pomagałam zarabialam dla niej caarowalam na prezenty dla niej i jej bachorów a ona nei jeden raz sie na mnei wypieła i teraz nie przyejcahała nie zadzwoniła ma w dupie ,NAWET NIE ZADZWONIŁA CO Z EMNĄ NO SZOK A JAK JA DZWONIE NIE ODBIERA ONA JEST PSYCHICZNA TAK JA I MATKA KTORA WYPIEP[RZAŁA MOJE RZECZY BEZ PYTANIA bo jej przeszkadzałay jak mieszkałam u niej nic nie pozwala nigdy mi kupic,tylko praca doa siostry sie liczyła nigdy dziekuje tylko o siorce mogłam z nimi pogada moej sprawy nei wazne " Nie bój żaby:classic_cool:.Znam kilka metod na raka:classic_cool:.Ale ostrzegam że to nie są te szpitalne bo spzitalne to trucizny:P.

Gość To znowu jaaaa
A bliźniaczka rozumu ci nie skradła? Przecież ty nierozgarnięta jesteś. Tego nie da się czytać...:o

Gość Irvette1
Piszesz tak chaotycznie, mogłabyś sprawdzić i czytać tak długo aż nie będzie czego poprawiać, bo to co napisałaś jest tak chaotyczne napisane że trudno tak naprawdę zrozumieć o co ci chodzi, i zacznij żyć własnym życiem bo to się nie zmieni, skoro do tej pory się nie zmieniło.

Gość Irvette1
A poza tym pewnie dałaś im do zrozumienia że na ciebie zawsze można polegać a jeśli nie to napisz czy odmawiałaś kiedy ktoś czegoś od ciebie chciał? Powinnaś otwarcie o tym mówić wiem, że trudna jest twoja sytuacja ale częściowo sama jesteś sobie winna.