Gość Grimek11 Napisano Maj 1, 2010 Witam wszystkich Mam wielki problem z ktorym borykam sie ponad 3 lata . Mam 16 lat , i mam potezny problem z poceniem.Terepie mnie jak widze kolege ktory w bluzie i spodniach dlugich stoi na sloncu w temp. 30 stopni a ja w krotkim rekawie i spodenkach poce sie jak nienormanlny.To nie jest krotkie trwa to b dlugo i jest strasznie denerwujace.Poce sie zawsze czy to zima czy to lato , wsumie pachy,plecy jescze zniose ale glowa to jest masakra !! stoje przed kims i co chwile mi reka chodzi aby wytrzec ten pot , nosze krotkie wlosy wiec nie widze zadnego powodu.Nie ma reguly na to nawet jak siedze w aucie nie stresuje , nie wstydze sie to sie poce jak nienormalny..Wzialem sie w garsc i powiedzialem o tym rodzicom ,poszedlem na badania wszystko mam dobre nie mam zadnej tarczycy itd. , nie jestem gruby , zawsze ubieram sie najkrocej jak sie da a glowa co chwile zaczyna sie pocic...Jestem bezsilny.... nawet nie chce mi sie zyc.. W lecie ide na autobus 2-3 min a moje plecy sa mokre jakby ktos wywal na mnie wiadro wody.... to jest cholernie krepujace... prosze was o jakies przyklady, skuteczne metody walki z tym ale bez zadnych Antridalow , Etiaxilow bo one pomagaaja na pachy a mi glowie chodzi o glowe !! Cena nie gra roli dalbym wiele aby sie tego pozbyc ! Prosze was o pomoc , jakies terapie , inne mozliwosci.... Bede b.wdzieczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach