Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Grimek11

Pocenie sie ! Masakra ! Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Grimek11

Witam wszystkich Mam wielki problem z ktorym borykam sie ponad 3 lata . Mam 16 lat , i mam potezny problem z poceniem.Terepie mnie jak widze kolege ktory w bluzie i spodniach dlugich stoi na sloncu w temp. 30 stopni a ja w krotkim rekawie i spodenkach poce sie jak nienormanlny.To nie jest krotkie trwa to b dlugo i jest strasznie denerwujace.Poce sie zawsze czy to zima czy to lato , wsumie pachy,plecy jescze zniose ale glowa to jest masakra !! stoje przed kims i co chwile mi reka chodzi aby wytrzec ten pot , nosze krotkie wlosy wiec nie widze zadnego powodu.Nie ma reguly na to nawet jak siedze w aucie nie stresuje , nie wstydze sie to sie poce jak nienormalny..Wzialem sie w garsc i powiedzialem o tym rodzicom ,poszedlem na badania wszystko mam dobre nie mam zadnej tarczycy itd. , nie jestem gruby , zawsze ubieram sie najkrocej jak sie da a glowa co chwile zaczyna sie pocic...Jestem bezsilny.... nawet nie chce mi sie zyc.. W lecie ide na autobus 2-3 min a moje plecy sa mokre jakby ktos wywal na mnie wiadro wody.... to jest cholernie krepujace... prosze was o jakies przyklady, skuteczne metody walki z tym ale bez zadnych Antridalow , Etiaxilow bo one pomagaaja na pachy a mi glowie chodzi o glowe !! Cena nie gra roli dalbym wiele aby sie tego pozbyc ! Prosze was o pomoc , jakies terapie , inne mozliwosci.... Bede b.wdzieczny...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować