Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipka lipka

nie chce go przedstawać rodzicom, jak z tego wybrnąć?

Polecane posty

Gość tulipka lipka

podoba mi się chłopak, z którym ostatnio raz sie spotkałam, po spotkaniu napisał na gg, było zabawnie, prawił mi komplementy, a teraz...cisza, ja się odzywałam na gg, sms mu wysłałam, a teraz czekam na jego kolej, bez przesady nie mogę cagle zagadywać i się starać, chociaz mi sie bardzo podoba. Ostatnio sobie wymyslil ze przyjedzie do mnie na grila, do domu mojego rodzinnego. 3x w zyciu go widzialam, w tym jeden raz sam na sam. Nic pewnego nei chce go zapraszać do domu i przedstawiac rodzicom... Za wczesnie. zreszta wolalabym zeby nie wiedzieli ze spotykam się z kimś póki co. (małe roblemy mam) A teraz mi napisał "to co wpadac na tego grila?" Co mu napisać? Jak myslicie? dobrze tak czy macie inne pomysly?

Gość tulipka lipka
ale to on chce przyjsc i zebysmy we dwje zrobili tego grila... w domu u mnie jutro sie nic nie dzieje..

Gość po jednym spotkaniu
w ogóle go nie znasz. Ja bym nie zapraszała. Za krótka znajomość. A co będzie, jak po 3 spotkaniu okaże się, że wcale nie chcesz dalej utrzymywać znajomości, a on będzie cię nachodził, bo wie, gdzie mieszkasz? Za wcześnie na rodzinnego grilla. Dajcie sobie czas na poznanie się bliżej

Prawde ;-) Powiedz ze nie jestes gotowa na to by przedstawiac go rodzicom ;-) jesli zrozumie to super,a jesli nie :O trudno :P

Gość Maria Śmiechulińska1
może go niezaakceptują?

Gość tulipka lipka
tak napisałam, zobaczymy co napisze:)