Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goga26111

tez dostaliscie dziwny e-mail?

Polecane posty

Gość goga26111

Wczoraj zalozylam po raz pierwszy temat na kafe i podalam adres e-mail.Dzis dostalam maila po angielsku typu "czesc.widzialem twoj profil na kafeteria.wyslij mi zdjecie,ja ci wysle swoje.mam nadzieje,ze to sie przerodzi w cos powazniejszego" Co to za debil pisze???w dodatku po angielsku?zreszta jaki profil?przeciez zadalam tylko pytanie na kafe??

Gość trtr
Hmmm... Kafeteria nie powinna zachęcać użytkowników (specjalnymi rubrykami) do wpisywania maili.

Hello my name is magiret i saw your profile today at f.kafeteria.pl and i became intrested in you and i will like to know more about you and if you can mail an email to my mail address i will give you my picture.here is my mail address (magiret2010@live.com) i hope we can move from here.waiting for your mail to my mail address above. magiret dziwne to jakieś 🌻 Moje cudeńko ❤️ Madzia 12. 01. 2010 :)

Gość goga26111
Tak,mieszkam za granice.Nie pisalam tego wprost,ale mozna bylo sie domyslec z zadanego pytania. Maila podalam,bo chcialam byc powiadamiana o odpowiedziach na moj topik(bo nie spodziewalam sie wielu odp, a nie chcialo mi sie co chwile sprawdzac

Ja kilka dni temu dostałam też podobnego maila,część pisało po polsku,a część po angielsku.pisało,coś o moim profilu,że mogę jakieś zdjęcie mieć widoczne itp.Ja na niego nie odpowiadałam,tylko go wykasowałam!Też nie wiem o co chodzi,ale podobno albo to jacyś oszuści,albo ktoś chce nasze IP wyciągnąć od nas.Wpiszcie w googlach adres e-mail z którego wysłano Wasm maila,w ten sposób można się więcej dowiedzieć,o co chodzi!

Właśnie znowu dostałam jakiegoś dziwnego maila niby z kafe:magiret...coś tam profil na kafeteria itp.wykasowałam.tym razem wszystko było po angielsku!

Wpisałam w google ten adres e-mail z którego mi to przyszło,ale tym razem nic nie wyszukało.Wcześniejszy mail był inny,z innego adresu!

ja tez wczoraj dostalam tez po angielsku ten sam co wy margiret czy cos takie usunelam. a wcale nie mieszkam poza polska

Gość werkaa
a nie sadzicie ze trzeba to zglosic do administracji forum???? moze panie modki cos na ten temat powiedza co??????? w koncu dziwne to wszystko....

Gość smutno mi sie zrobila
ja tez taki dostaje i to czesto. Teraz to nawet tego nie otwieram tylko od razu usuwam.

Gość kroooowa
To nie maile dziewczyny, tylko spam. Po otwarciu tych wiadomości i otwarciu załączonych do nich plików na waszych kompach instaluje się spyware, który później ściąga robale i trojany.

Gość to trzeba mieć linuksa
wtedy nie ściągnie żadnych wirusów i żadnego innego świństwa :)

Gość
Ja też takie dostaje od jakiejś lesby nawet :D

Gość
Z resztą mi przychodzą w spamie ale jednego otworzyłam z Ciekawości :)

dostałam taki jak cytowany przez :aganicka: już kilkja tygodni temu. i nawet nie na ten podany adres o2, bo ten adres jest nieuzywany i prawdopodobnie już usunięty. dostałam tego maila na mój prywatny adres, którego nikt z kafe nie zna:O dziwne...

Dostałam o identycznej treści wczoraj koło 19;)

Gość Dustin
this post is fantastic reflected pupil quick payday cash advance loan freedom Cuban, who rose to prominence before the dot-com crash by selling his company, Broadcast.com, in 1999 to Yahoo Inc for $5.7 billion, has said he did nothing wrong when he sold his 6.3 percent stake in Mamma.com.

Gość Winfred
An estate agents borrow 500 dollars "Fortunately, there are good treatments for PTSD. But first, physicians and patients have to be aware that this is a problem. Family members can also help. We know that social support is a good protective factor against PTSD due to any type of traumatic event," they explained.

Gość Alphonso
We work together cymbalta coupon free Roughly 800 of the jobs being eliminated are in sales,underwriting and fulfillment and reflect reduced demand forloans. Another 200 jobs are being cut because the company hasless work to do on defaults because of higher house prices andfewer delinquencies, a person familiar with the matter said.

Gość gość
czy wy jeszcze nie zauwazyliscie ze na kafe mozna zarezerwowac nicka na nieistniejacy adress?? problem z glowy!

Gość Jimmie
Just over two years abilify 20mg tablets Catherine Zeta-Jones, among the most regal of Hollywood's royalty, recently checked herself into a mental hospital, according to her rep. The actress was suffering from Bipolar II disorder - also known as manic depression - which her rep said was caused by the tension of watching her husband, Michael Douglas, fight cancer. Bipolar II - as opposed to Bipolar I - is marked by greater periods of depression and often leads to suicide. Episodes can be triggered by major life changes. 'After dealing with the stress of the past year, Catherine made the decision to check in to a mental health facility for a brief stay,' her spokesman said in a statement. Zeta-Jones spent about five days in the facility, People magazine reported.

Gość Lynwood
Will I have to work shifts? http://www.racc.org/public-art/conservation-maintenance seroquel 25 Back in London â a 45-minute train ride away â I detoxed from shopping with superb meals. At serene, whitewashed Fernandez & Wells in Covent Garden, I enjoyed a rich prosciutto-mortadella-parmesan sandwich ($9), luscious carrot-ginger cake ($4.50), and kicky Hasbean espresso ($3. For dinner, locavore haven Bumpkin wowed me with intensely flavorful summer pea salad ($15) and clean, unadorned roast cod with scorched cauliflower ($27).

Gość Adolph
real beauty page merge bid Purchase Bupropion Online opt fresh Thousands of Mursi's followers have maintained a vigil in a square near a northeast Cairo mosque, vowing in the brutal summer heat not to leave until he is restored. Last week's start of the fasting month of Ramadan has added to the hardship.

Gość Cedrick
What university do you go to? trazodone 100 mg for sleep He also holds up his governing record as evidence of how he would invigorate the controllerâÂÂs office. Uh, oh. Because those glory days had many an inglorious action. Among them: lying to the public, intimidating critics, bullying enemies, leveling false accusations and creating the climate for a Nixonian conspiracy.