Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewtorekmatura

SPOSÓB NA MATURĘ PISEMNĄ Z POLAKA,JAK PISAĆ TĘ PRACĘ!?

Polecane posty

Gość wewtorekmatura
No to prawda wszystko zalezy od tematu.Ja jeszcze musze sie nauczyc kilka jakichs zagadnien z tych opracowan do kazdej lektury,ale tobie wróże mature na conajmniej 90% :D a jak z matematyką?? Zgadzam się, klucz jest absurdalny,ale chyba potrzebny :(

Gość tez tak mam........
Z matmą dobrze, liczę na jakieś 50-60% :P Ale zobaczymy, obym się nie przeliczyła :P Trochę się tylko boje ustnego angielskiego, że mnie nerwy zjedzą i zapomne słówek:D

Gość wewtorekmatura
to tak jak ja, co do ustnego angola :P z matmą troche gorzej. Ten listopadowy arkusz sprawdzany zewnętrznie po nauce w domu napisalam na 50%, więc jeśli poziom będzie podobny( a chyba musi),to bedzie git. gorzej,jak ebdzie cos trudniejszego ;(

Gość tez tak mam........
Nie sądze żeby było coś trudniejszego, ze względu na to, ze aż co 4 osoba nie zdała tej matmy ;) Więc będzie coś na takim samym poziomie lub łatwiejsze. Mam nadzieje, że uda mi się rozwiązać zadanie za 6 punktów :P Chociaż pewnie nie wyjdzie, jakoś nie umiem się za takie zadania zabrać...

Gość wewtorekmatura
No, o ile będzie jakieś za 6 pktów, bo częsciej są za 5. Mam nadzieję, że z rozszerzonej odpowiedzi będzie coś z prawdopodobienstwa i kombinatoryki,bo nawet lubie się nad tym główkować, co w moim przypadku jest niebywałe :D Powodzenia i dobranoc ;*

Gość tez tak mam........
Nie dziękuje i nawzajem:P

Gość oczywiscie ze jest
no to ja piesze bardziej szczegolowo! trzeba odpowiedziec na wazne pytania. np Pan Tadeusz. dobrze jest napisac cos w rodzaju epilogu. ze np autor przezywał nieudane powstanie i dlatego napisal ta ksiazke, ze ku pokrzepieniu serc itp. jesli w ksiazce sa przedstawiane jakies faktyczne wydarzenia z naszej historii tez o tym trzeba napomnąc

Gość lourdesss
Ludzie, nie histeryzujcie ;) Ich nic nie obchodzi czy znacie lektury, większość macie w tekście. A ci co piszą rozszerzoną to już w ogóle bajka... :)