Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogłupiały

I co o tym myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość ogłupiały

Witam, mam pewien problem i chciałbym poprosić o opinię kobiety. Otóż półtora miesiąca temu rozpoczełem treningi w sekcji tenisa ziemnego. Poznałem pewną dziewczynę, która bardzo mi się podoba. Szkopuł w tym, że dziewczyna ma chłopaka - chodzi z nim od roku - sprawiają wrażenie szczęśliwych. Zawsze zwracałem na siebie uwagę kobiet, co daje mi podstawy by sądzić, że nie najgorzej wyglądam. Niestety, przez moją nieśmiałość (którą wreszcie pokonałem ostatecznie), do dziś dnia jestem sam. Dziewczyna o której mowa również zwraca na mnie uwagę i to zdecydowanie częściej od innych. Zagaduje wciąż i wciąż. Znajduje ciągle jakieś preteksty bym mógł jej dotknąć, lub by to ona mogła dotknąć mnie. Ociera się niby przypadkiem, uśmiecha. Słowem flirtuje. Ale ma chłopaka!? Zależy mi na dobrych stosunkach z jej chłopakiem (w koncu jestesmy w jedenj sekcjii) więc nie chce probowac odbijac jego dziewczyny. I po tym przydługim wstępie pytanie: Co to oznacza? Czy ta dziewczyna znudziła się swoim facetem i woli mnie? Czy myślicie dziewczyny że jesli będę pozytywnie nastawiony na jej zaloty, to czy jest szansa, że dziewczyna rzuci swojego faceta ? Wtedy mógłbym do niej zastartować. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Gość każda miłość jest pierwsza
pociągasz ją sexualnie

Gość Szczery Facet
Ze mną też flirtowała taka jedna. Poszliśmy ze sobą do łóżka, a później okazało się, że ma męża. Sic! Nie wierz nigdy kobiecie!

Gość ma na ciebie ochote i tyle
seks a niekoniecznie zerwie z chlopakiem rob sobie co chcesz

Gość ogłupiały po ile macie lat?

Gość ogłupiały
17

Gość ogłupiały po ile macie lat?
No coz, w tym wieku takie pytania sa na porzadku dziennym. ;P

Gość MYŚLIMY ZEŚ OGŁUPIAŁ

Gość brymmm :)
a po co ci dziewczyna ktora nie jest wierna i lojalna i majac chlopaka kreci z innymi?? chcialbys zeby ciebie tez za jakis czas rzucila dla nowego mena i podrywaa go w czasie w ktorym bylaby jeszcze z toba To co ona robi zle o niej swiadczy wiec nie zawracaj sobie w ogole nia glowy

Gość Czytam Wasze wypowiedzi
A ja jestem w podobenej sytuacji, co ta dziewczyna... I powiem Ci, że w moim związku czegoś brakuję po prostu i chyba asekuracyjnie szukam zamiennika... smutne, ale prawdziwe...

Gość ogłupiały
Nie wiem czy mam większego wacka od jej chłopaka. Co będzie jak się zbłaźnię. Co wy na to?

Gość Pytajnik777
Ogłupiały, Brymmm dobrze powiedział: po co Ci niewierna kobieta? Jeśli coś nie grałoby w Jej związku i chciałaby kogoś innego, to najpierw powinna zerwać ze swoim chłopakiem, a dopiero potem szukać sobie nowego. Tak właśnie postępują normalni, uczciwi ludzie. Daj sobie z Nią spokój, zwłaszcza jeśli jesteś wrażliwym chłopakiem.

Gość Kobiecinka.......
Dokładnie... dziewczyna ma chłopaka, a startuje do innych. Pomyśl, czy chciałbyś taką mieć?

Gość ogłupiały
Zacznę od tego, że to drugi post jaki w ogóle piszę. Dwa poprzednie to jakieś dziecko neo, które podpisało się moim nickiem. Wracając do tematu. Ja mam 21 lat, ona rok młodsza, jej facet dwa lata starszy ode mnie. Dziewczyna jest na prawdę spoko i może faktycznie szuka zamiennika. Jej facet to straszny cwaniak z wyjątkowo napąpowanym ego i wydaje mi się, że może ją to męczyć. Z tego co mi się udało dowiedzieć to oni poznali się właśnie na treningach tenisa. Ćwiczą tam od pewnego czasu i po prostu zeswatała ich koleżanka. Wydaje mi się, że raczej dla tego ,że spędzała z nim dużo czasu (treningi codziennie) a w otoczeniu nie było lepszej alternatywy.

Gość O-
kup jej czekoladę kwiatka zaproś na kawę. Jest tyle sposobów, że możesz się umówić na jakąś wycieczkę np. zagraniczną i spędzić noc sam na sam w hotelu. Jak jej będzie dobrze z Tobą, niż ze swoim chłopakiem, to ona zadecyduje, który jest lepszy, a nie Ty masz decydować, do niej należy wybór.

Gość nIC Z tEGO nie bedzie glupku

Gość lulek.....
pokaż jej swoje berło jak masz większe, niż jej chłopak masz szanse dziewczyny zwracają na to uwagę i chcą spróbować. Jeśli przewyższysz wielkością i pracowitością masz 100% szansę. Jeśli nie, to rezygnuj nie masz szans.

Gość Wiolka 26
Pytasz dziewczyny, to Ci prawdę powiem, że mając już chłopaka, który mnie zadowala pod każdym względem tj. sex, szczerość, kasa itp. to nie zwracam ni innych uwagę, bo mam wszystko, co potrzebne kobiecie. Ale gdy z tych ww. nie mam, to szukam u innych partnerów. Ty musisz wiedzieć, czy dziewczynie czegoś nie brak, a to, że się przypadkiem o Ciebie ociera lub kokietuje, to może być znak, że nie jest zaspakajana seksualnie np. brak orgazmu. W ten czas daj jej wyczuć np. wzwód Twojego penisa jak się ociera, kup jej prezent, może być skromniutki, ale od serca, zaproś na kawę, lub do domu w czymś mogłaby Ci pomóc etc... Będąc sam na sam wyczujesz jej potrzebę i możesz zaspokoić jej chęci.

Gość niby tak
Dupa jesteś a nie facet. Masz rozkminki jak nastolatka. Jasno widać, że szmata nie nadaje sie do związku, ma poprostu ku.rewski charakter. Pozostaje pytanie czy chcesz ja puknąć dla spotru.