Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka2236

Czy rozmiar 42 jest bardzo duży?

Polecane posty

Gość Majka2236

Dodam że mam 175 wzrostu i dol napewno mam 42.ale górę może mogłabym mieć 40 gdyby nie większy biust. Stosuje dietę już widać malutkie efekty ale co sądzicię o 42?

Gość Majka2236
To może jak schudne jeszcze te dwa rozmiary to będzie ok:-)tylko nie lubię mojego biustu jest za duży:-/ od tygodnia biorę tabletki therm line II i chodzę na długie spacery może mi sie uda.a te tabletki to stosował ktoś?

Oczywiście że rozmiar nie ma znaczenia :classic_cool: hahahahah Ciekawe czy w stosunku do penisów ta zasada jest wiążąca :) Cóż ani figura tłusta ani patyczak nie jest ok. A te które mieszczą się pomiędzy są do przeżycia. Przecież kobieta musi mieć i cycka i tyłek. Nie koniecznie zaś drugi podbródek :)

Gość Majka2236
,,Pyziutkowa" jeśli to ty jesteś na tej fotce to naprawdę masz śliczne oczy.tylko pozazdrościć:-)

Gość Ja nosze rozmiar
38/40 , czasem m czasem l i uwazam sie za osobe gruba dosc przy kosci a 42? moim zdaniem to ok 10kg nadwagi jak nie wiecej

Gość Majka2236
Ale to też zależy od wzrostu .a ty ile masz? Ja też sie uważam za grubą osobę i dlatego zabrałam sie za odchudzanie:-)

Gość mysl pyziutka
każda prawie ma inną budowe ciała. przypisanie do niej jednego BMI jest po prostu głupie.

Gość rozmiar 40 do 42 to M czyli
Medium czyli sredni, wiec o co chodzi?

ale BMI ma jakis przedzial przeciez, a nie jedna wyznaczona wage co do grama :/ wlasnie dlatego, ze ludzie róznią się budową. ja nosze rozmiar 36 albo 38 zalezy.. a 34 to dla mnie juz chuuudzinka. 42 jest spoko ;) sama taki kiedys nosilam i naaapeeewno gruba nie bylam. takze buzia do góry, troche pocwicz zeby skóre jedrnic i sie wyrzezbic i laska jak talala

ja bym powiedziała ze 36-s, a 38-M i tak dalej...

nom myśle... i wymyśliłam że chyba dlatego sa takie widełki duże w skali ze względu na rożne budowy ciała... może tak być?

dalas zdjecie tak przerobione w ps, ze ciezko w ogole poznac, ze to ona

Gość 32 34 to XS, 36 38 S,
40-42 M , takie sa przeliczniki

Gość przeciez zeta-jones
to kurdupel ona 150cm z hakiem, w kazdym razie nawet do 160cm nie dobija:o

to nie mozliwe. bo ja w S sie czasami nie mieszcze, a M zawsze nosze i sa zawsze OK a jesli chodzi o ta druga rozmiarowke to 38 bez problemu a czasami i 36

w rozmiarze 40 wygladam juz jak w worku.

Gość jak dla mnie 42 to duzy
:o ja mam 6 i chcialabym schudnac... (176cm wzrostu) nie wiem jak mozecie miec po 40 i byc zadowolone :o gdybym nie miała tak długich rąk nosiłabym xs a wy? xxxl? :o

Nie przejmuj się, wysokie kbiety mają większe rozmiary, bo wszystko jest proporcjonalnie większe. Ja kiedyś nosiłam 40 teraz 34 a wcale tak wielkiej różnicy nie ma :)

ja mam rozmiar 40 i budowę klepsydry, a niska też nie jestem i gruba na pewno też nie :P