kosmicznie 0 Napisano Maj 15, 2011 :) Witam niedzielnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmicznie 0 Napisano Maj 15, 2011 ja nie palę miesiąc i 2 dni,dla mnie to wiele i uważam to za swój duży sukces tym bardziej że paliłem 30 lat faje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 15, 2011 Witam:) kosmicznie- tez poranna kawusia? Zapraszam na nia wszystkich:D Linoletka- i uda Ci sie, zobaczysz:) Cavanessa- widze w Tobie super babkę i dobrego "pomagacza" tu, na topiku. Wszyscy jesteście super, co tu dużo mówić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 15, 2011 cavanessa- znów przekręciłam Twój nick:( sorki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 15, 2011 nosz kurza twarz Canavessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 15, 2011 siemka pozdrawiam wszystkich niedzielnie :D jovik kawę też wypiję z Toba :D kosmicznie i dla całej pachnącej załogi BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 15, 2011 Dzień dobry w niedzielne przedpołudnie dla całej załogi. Życzę miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 15, 2011 Witam wszystkich niedzielnie :) juz po kawce BP , przetrwalam pelna emocji noc. buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmicznie 0 Napisano Maj 15, 2011 linoletko oby tak dalej ;) żabka(nasza księgowa) powinna dopisać cie do listy niepalących :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Maj 15, 2011 Witajcie :):):) za dwa dni minie jak osiem miesiaczkow nie pale,uwazam to za wielki sukces,probowalam rzucac kilka razy i po paru tyg wracalam --to mial byc ten jeden a stal sie pulapka ,powrotem do palenia. Dla poczatkujacych niech to bedzie przestroga a palilam ponad 20 lat :(:(:(niestety Trzeba chciec nie palic to podstawa,cieszyc sie z tego i byc dumnym.linoletka -badz twarda nie pal :) Canavessa :) Regres :) kosmicznie :) jovik :) zlosliwiec :) Grzeslaw :) linoletka :) xx444:) dodob:) pachnaca aga:) i wszyscy bywalcy tego topiku,zycze Wam milej niedzieli i wytrwalosci i pamietajcie NIE PALIMY:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 15, 2011 chcialam sie tylko zameldowac, wlasnie wrocilam z miasta :) nalesnik z piwkiem i BP z dwama palaczami :) !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 15, 2011 a ja dopiero wstałem :)dziękuje za pozdrowienia i życzę przyjemnej niedzieli :) nie wiem jak u was ale u mnie leje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 15, 2011 Współczuję ci linoretka nie masz lekko rzucać wśród palaczy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 15, 2011 A u mnie regres tylko pada:-D, ale deszcz potrzebny jest chodź by na działki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 15, 2011 Linoletka przepraszam za pomyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Maj 15, 2011 Witam weteranów i nowicjuszy.U mnie też padało,teraz przestało,jest zimno.Żabka co z Tobą się dzieje? Dlaczego nie piszesz? Pozdrawim Wszystkich serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Maj 15, 2011 i ja witam niedzielnie , choć poniedziałek sie już zbliża Wróciłam z Zakopanego oj było super odpoczynek i dużo śmiechu :):):) Życzę miłego pachnącego wieczorku wszystkiem a za naszych nowicjuszy trzymam bardzo mocno kciuki i pamietajcie NIE PALIĆ TO COŚ PIĘKNEGO :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Maj 15, 2011 Witam "świeżynki" na topiku i trzymam kciuki za sukces :) Ja dziś padam na twarz po dwóch dniach intensywnych treningów tanecznych - za 2 tyg.pokaz, a my mamy jeszcze trochę do dopracowania. Ale warto - zabawa przednia :) Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 15, 2011 Czyżby Monamas to dancing queen? Nawet o tym nie wiedziałem:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 15, 2011 ogolnie mam ciezkie warunki do rzucania.. ale trzeba trwac w podjetej decyzji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 15, 2011 Dlatego jestem pełen podziwu dla ciebie linoletko, że walczysz co najmniej dwiema sprzeciwnościami: własny nałóg i otoczenie, bo ja miałem pod tym względem raj, bo jak rzucałem, to bez otoczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Maj 16, 2011 witam w poniedziałek , słoneczko świeci zapowiada sie miły dzionek życze wam miłego dnia TRZYMAJCIE SIĘ PACHNĄCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 16, 2011 pachnąca Aga witaj po podróży zazdroszczę ci tego Zakopca ;) załogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 16, 2011 Witam pachnąco w pochmurny poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 16, 2011 u mnie słońce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 16, 2011 U mnie tez slonce i chmurki :) BP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 16, 2011 I u mnie na zmianę słońce i deszcz:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 16, 2011 siemka a u mnie słonko i chmurki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 16, 2011 sluchajcie na jakims forum przeczytalam ze jest jakas ksiazka o rzucaniu palenia bardzo skuteczna. nie moge tego znalezc teraz. zawsze tak jest jak cos okazuje si epotrzebne. czy moze ktores z was cos o niej wie czytalo? jakies opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linoletka podaj maila Napisano Maj 16, 2011 ;prześle ci te książke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach