Grzeslaw 0 Napisano Maj 20, 2011 Złośliwcu Nawet nie wiedziałem, że taki wędkarz jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 20, 2011 Grzeslaw ja wędkuję od dziecka przecież wiesz ze mieszkam na mazurach a do jeziora mam 100m dziś złapałem 4 szczupaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 20, 2011 A ja na Warmii i mój ojciec jak był z nami to też jeździł nad rzeki z wędką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 20, 2011 ja sie urodzilam i pelnoletnosc osiagnelam na mazurach :) a teraz podlasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 20, 2011 Kasia801 jak rzuciłaś? to bądż tu z nami ... odezwij się jutro jak ci idzie ) uczestnicz z nami w tym topiku ps.Vonk zajrzyj tu .... ps1.ojejkujejku tez .... ps2.pozdrawiam Lorikę która jest daleeeekooo:) od śląska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 21, 2011 ja tam jestem na dobrym stanie .... aj szkoda że Loriki tu nie ma :( szkoda... ps są inni którzy wkładają nową wene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 21, 2011 wene =fajną pioesnkę ... to ja daję jedną ale konkretną http://www.youtube.com/watch?v=K8lHHSV6pDs UWIELBIAM TEN KAWAŁEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 21, 2011 Gdzie ta stara gwardia? :) żaba ,basiek ,vonk ,ojejkujejku,loriś ,jovik ,złośliwiec .... dajcie znak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 21, 2011 siemka wszystkim :D zapraszam wszystkich chętnych na kawę bp :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom a chłopakom przystojniakom graba wczoraj po południu wichura burza deszcz i grad :D dziś pochmurno, ale na razie bez wiatru i deszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Maj 21, 2011 no to ja złosliwcu nasz kochany do kaki się dołącze bardzo chętrnie dziś śliczna pogoda u mnie słonczko świeci ide do szkółki na 11 do 15 a potem jedzimey z rodzinka na majówke trzeba odpocząc w towarzystwie znajomych jutro mam dwa egzaminy miłego pachnącego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 21, 2011 Regres...moja Sandra:) Moja idolka do dziś!!!:P I jeszcze CC Catch:D Kochani: pachnąca aga, Złosliwiec, Regres, zabka no i nowi jak Grześ, linoletka ajjlawju. trzymajcie sie wszyscy:) cieplutko:) Do kawki sie dołaczam, stawiam ciacho:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 21, 2011 dzien dobry dzien dobry :) dolaczam sie do kawki BP, oto moj 8 dzien BP, czyli pierwszy tydzien juz za mna. z kazdym dniem jest coraz lepiej. zazdroszcze wam sloneczka u mnie pochmurno ale cieplo na spacer akurat :) pozdrawiam pachnaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 21, 2011 Witam pachnąco. Ja już jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Maj 21, 2011 Witajcie,,u mnie super pogoda po wczorajszej burzy,sloneczko swieci,komu malo to przesylam promyk wraz z usmiechem no i oczywiscie nie palimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 21, 2011 u mnie juz tez na reszcie slonce jeszcze poodkurzam zmyje podlogii i na miasto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 21, 2011 Hej załoga dzisiaj u mnie do południa chmurzyło się i nawet popadywało, a popołudniu wyszło słońce i było pięknie. Do linoletki mam nadzieję, że nie wzięłaś drabiny jak wychodziłaś na miasto:-D:-D:-D. Linoletka i Kasia dobrze wam idzie bez papierosa i oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 21, 2011 Kaja za ciebie też trzymam kciuki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 21, 2011 Ja niebedę chwalił się swoimi idolani muzycznymi:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 21, 2011 jovik ja jeszcze lubiłem Sabrinę :P http://www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0 a który chłopak jej nie lubił :P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 21, 2011 Grzesiu dawaj swoich idoli ;) posłuchamy,poznamy twój gust muzyczny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 21, 2011 Ja z komórki nie dam rady korzystać z youtube,a mimo, że jestem tam zarejestrowany. Jeśli chcesz poznać moje to wejdz na mój profil na facebooku www.facebook.com/grzegorz.kowalski3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 21, 2011 Grzesiu- byłam na |twoim profilu na FB:) G.K. Sabrina jak Sabrina Regres, a pamietasz Danute Lato?? Tez fajne miała:p To ja spadam do mego męzulka;) Milej niedzieli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 21, 2011 Danutę lato pamiętam dobra była :) albo raczej dobre miała ;) Grześ tez lubie Comę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Sabrinę też pamiętam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 czy to nie jest piękne? :) http://www.youtube.com/watch?v=_LEflJKEpjg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 Grześ czemu nie spisz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Bo słucham czwórki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg a miałem jechac 10.02,91 do Berlina na koncert nie pojechałem :( żałuje do dzisiaj .... To ich jeden z ostatnich koncertów był http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg rewelacja :) tylko posłuchajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 ja sobie wspominam stare kawałki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach