Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Na Nirvane pewnie,że trza było jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 ale Grzechu nie miałem kasy,mama mnie nie chciała puścić i miałem zaległości w budzie ... jak ja żałuję nawet nie masz pojecia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Szczerze mówiąc, ja nie jestem funem koncertów live. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 a to dziwne? najlepsze sa koncerty LiVe :) przykład ... http://www.youtube.com/watch?v=_LEflJKEpjg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Regres, bardzo bym chciał posłuchać youtuba ale moja komórka nie bierze streamingu i niewiem dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 a to nie wiem dlaczego? jaki masz telefon? ja mam Nokie E52 i wszystko mi łyka ...z netem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Nokia 6303i, ale powinna to brać:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 no powinno ... może zainstaluj sobie dodatkową przeglądarkę np .Opera mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Operę mini to mam fabrycznie zainstalowaną, która działa bez zarzutu, gorzej jest właśnie z odbiorem plików z youtuba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 to cos jest nie tak ... ja mam tel.w Play i spoko wszystko odtwarzam :) coś masz albo z ustawieniami sieci albo z tel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 A ja w tak takt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 A ja w tak taku, podejrzewam, że to kiepskie oprogramowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Któregoś dnia będę musiał zajść do punktu ery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 22, 2011 Witam pozdrawiam wszystkich niedzielnie :D na chętnych kawusia czeka zaparzona :D słoneczko świeci zapowiada się ładna pogoda zaraz wyruszam na giełdę może coś w oko wpadnie to się kupi bo mam nadmiar gotówki :D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP bo nie palić to coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 22, 2011 dlugo mnie nie bylo ale ja tak mam :) mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?? jak juz sie chwalicie fonami to ja tez sie pochwale swoja nokia :) mam C6-00 i bardzi ja lubie,w orange Regres to jak Ty w playu jestes to jak kozystasz srody z orange?? :P pamietam ze chodziles do kina z tej akcji ja wczoraj podczas tej poteznej burzy bylam w Rudzie Slaskiej,rany jak rabalo grzmot za grzmotem i gradem walilo jak groch duzym,schowalismy sie w altance i jakos przetrwali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 22, 2011 *korzystasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 22, 2011 Pozdrowienia poranne:) Siedzę na podwórku, w altance i wdycham ranne powietrze:p Siorbie kawke i Was zapraszam....W aplikacji gg leca hity, można sobie wybrać w/g upodoban, na dzis wybralam Italo Disco- a co!!:P:P:P Lekkie:) U mnie zapowiada sie upał, jak do tej pory to burze i opady nas omojają:( Ale to moze i dobrze, chociaz jeden piekny weekend a niech pada w tygodniu i to najlepiej od 8-16:P:P Ściskam Was- za niepalacych trzymam kciuki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 22, 2011 Witam, 9dzien BP :) piekna pogoda udanejniedzieli Wam zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 22, 2011 Zabciu- jak sie pozbierasz, poskładasz to napisz do nas....my czekamy cierpliwie na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 22, 2011 Witam wszystkich w słoneczną niedzielę. Trzymam za ciebie kciuki linoletko:-D widzę, że moja komórka według waszych to to cienias:-( pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poda mi ktos namiary na liczni Napisano Maj 22, 2011 na licznik nie palenia???????????ale ten licznik ktory byl w pierwszej czesci topiku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 22, 2011 wpisz w google smokerscalc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 22, 2011 gdybyscie czytali moje posty to wszyscy mielibyscie licznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 22, 2011 sadny dzien moja przyszla tesciowa ma tel.w orange i nam kody wysyla:) pozdrawiam niedzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 22, 2011 busines yes busines :) he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 23, 2011 Witam:) U mnie troche pochmurno, w nocy spadł deszcz....toche lżejsze powietrze. Weekend był bez deszczu i tak być powinno:D Grzesław...tu nie ma rankingu "lepsze- gorsze":D To nie przedszkole,gdzie każde dziecko chwali się,ze ma lepszą komórkę:P Telefon ma spełniac swoja funkcje- do komunikacji:) A jakiej on jest firmy, ile kosztował i jaki model- to już sprawa mniejszej wagi:) Tak mi sie nie chciało iść dziś do pracy,że nad ranem zastanawiałam sie, czy czasami nie wziąć urlopu??? Ech, poczucie obowiązku zwyciężyło. Pozdrawia Was wszystkich serdecznie, ide robić kawe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 23, 2011 wsciekly-----po pierwsze nie zycze sobie wyzwisk a po drugie patrz co czytasz,slepy jestes ? w mojej stopce masz linka na strone na ktorej dalam licznik pobierz go sobie i sie odczep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 23, 2011 sadny dzien odpuść,nie warto wchodzić w pyskówki z niezrównoważonymi :D joviś :) mnie tez nie chciało sie wstawac dzisiaj do pracy :O Poniedziałki powinny być ustawowo wolne od pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 23, 2011 rób,rób,a garb Ci sam wyrośnie :) ja mam jeszcze tydzien urlopu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 23, 2011 Witam wszystkich pachnąco i serdecznie. Komórkę jaką mam taka mam i tyle:-D, dla mnie wystarczy. Sądny wdawaj się w takie polemiki, bo nie warto. Pozdrawiam wszystkich:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach