kaśka-czewa 0 Napisano Maj 25, 2011 mariola lepiej późno niż wcale ;) to Ty musisz być na to gotowa i widocznie już jesteś :) już rzuciłaś? ile nie palisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 25, 2011 pozdrowienia specjalne dla: sadny dzien dodob mordusiak, których pamiętam sprzed 3 lat i wciąż tutaj są jak widzę BP oraz 30-tki z Gdańska Julki85 ja-ka Kapi84, których już tu nie widzę ale mam nadzieję że też BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 25, 2011 cześć kaśka-czewa! włączam swój licznik BP w piątek, ten piątek! czyli ostatni etap przygotowań do stanu gotowości mam właśnie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Maj 25, 2011 No to w takim razie życzę powodzenia :) ja też musiałam sobie ustaluić konkretny dzień i się do niego przygotować psychicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 25, 2011 Wiem że to nie jest jeszcze sukces " Canavessa mylisz się to wielki sukces Super świetnie ci idzie kaja dziękuję za pozdrowienia ja ostatnio nie mam czasu na nic 11.06.11 mam swój ślub więc rozumiecie że tutaj mnie mało :) To jeszcze tylko 2 tygodnie i koniec kawalerskiego życia !!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 25, 2011 włączam swój licznik BP w piątek" mariola18 to czekamy na ciebie w piatek :) Takie przygotowania to wazna rzecz Pamiętam swoje,zakupiłem duzo wody,kupiłem karnet na basen i czekałem na 1 maja 2009 roku tak mi poszło że nie palę już ponad 2 lata :) kaska-czewa masz fajne psy :) super są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Maj 25, 2011 Regres dziękuje bardzo :) I życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, pachnącej drodze życia :) SZCZĘŚCIA!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 25, 2011 dzięki Regres! wrócę tu w niedzielę i dam znać jak poszło! Rozstanie ze śmierdzielem zaplanowałam na wypad w góry w niepalącym gronie. moje przygotowania: codziennie uświadamiam sobie jak źle się czuję paląc już 2 paczki fajek dziennie efekty palenia 2 paczek widać i na codzień i zwłaszcza kiedy wyjeżdzam w moje ukochane góry na wyjazdach czuję się jak ufo bo najczęściej jestem jedyną palącą osobą w grupie i tak dalej i tak dalej długo by wyliczać .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 25, 2011 Witam wszystkich i widzę jak grono się powiększa, co mnie oczywiście cieszy, podziękowania dla żabki na listę i za to, że musisz (chcesz) pisać coraz więcej nicków. Canavesa oczywiście, że każdy następny dzień jeśl sukcesem, bo rzucić to jest wielka sztuka, a jeszcze trwać w tym postanowieniu to jeszcze większa sztuka, dlatego jestem pełen podziwu za to, że zdobywasz kolejne dni BP. Ja już nie myślę o paleniu i nie śnie o paleniu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 25, 2011 kaśka-czewa dzięki :) za zyczenia zaplanowałam na wypad w góry" mariola18 w które góry jedziesz? Grześ a o czym teraz śnisz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 25, 2011 i jeszcze jedno !!! pozdrawiam naszą Loriś która jest nad morzem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 25, 2011 Aaa!!! niepamiętam, ale jak paliłem, to często śniłem, że paliłem i to było dziwne wrażenie pale tylko cholera w płucach nie czuje, naszczęście to już historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Maj 25, 2011 haha mi się jeszcze zdażają takie sny ale już bardzo żadko ale fakt człowiek po przebudzeniu się chwile zastanawia czy snem było to że nie pali czy że pali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Maj 26, 2011 Na początek ukłon w stronę nowo przybyłych. TRZYMAJCIE SIĘ TEGO TOPIKU. Mi on bardzo, a to bardzo pomógł. Regres powodzenia w przygotowaniu się do zmiany stanu . A teraz dla Wszystkich MAM ślę same pachnące bukiety Ja swojej Mamie już zawiozłam bukiecik i zapaliłam znicz. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2011 mamuska44 dzięki :) no własnie dla mojej mamy tez Najlepsze życzenia tą drogą wysyłam Po pracy będzie prezent + kwiaty :) ps.Fajnie że nam sie tak grono powiększa o nowe osoby które rzuciły ten nałóg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 26, 2011 Dzien dobry :) szczesliwy 13 dzien BP :) ale u mnie zdradliwa dziwna pogoda, niby swieci slonce jest piekne niebieskie niebo a taka temperatura srednia..jako jedyne miejsce w polsce podobno nie przekroczymy dzisn magicznych 20 stopni. Oj regres to na pewno pelno spraw na glowie masz w zwiazku ze slubem. tylko sobie wyobrazam bo nie mam jeszcze za soba. zreszta chyba nie pisane mi jest zalazyb biala suknie bo moj partner jest rozwodnikiem .. no coz pozostanie mi zazdroscic kolezankom wystawnych bajecznych sukienek... balam sie ze jak bede rzucac palenie to od razu zaczne tyc , na razie waga stoi w miejscu.. a wy przytyliscie rzucajac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2011 ja cie nie moge GALARETKA MOJA!!!! :* no w koncu kochana w koncu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2011 S adny...hmmm... o czym piszesz, jeśli można wiedzieć??????:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2011 no co ty Jovik Galaretki nie pamietasz??!!! wstydz sie wstydz "przestan trzasc sie jak galareta,wrzuc do kosza swego peta"--autorstwo JA-KA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2011 "przestan trzasc sie jak galareta,wrzuc do kosza swego peta"--autorstwo JA-KA" oooooo to wtedy ja jeszcze jarałem to nie moje czasy :) ale text nie powiem bo FAJNY :) linoletka no troche bieganiny jest to tylko 2 tygodnie, a my jeszcze sporo musimy zrobić :) a co do dwóch tygodni to jutro twój duży sukces bo tyle własnie jutro będzie u ciebie Juz dzisiaj mogę ci pogratulować za ten czas bez fajki nalezy ci sie --- :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2011 Kurde blaszka- ale obsuwa:O Nie zajarzyłam- wstydze się:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2011 Regres mielismy wiecej fajnych tekstow :) JA-KA miala wene tworcza :) Jovik a to pamietasz?? "lepsza mucha w buzi niz papieros w gębie " :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Maj 26, 2011 haha fajne macie teksty :D ja się pochwale że dziś piłam piwko i mimo iż mój kompan palił - ja nie i mi się nie chciało :) po prostu kwestia nastawienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2011 :D:D A co jest z JA-KA?? Wiecie cos o jej losach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 26, 2011 znalazłam w archiwum jeszcze jedną fajną rymowankę z tamtych pięknych czasów: "Camel,L & M,każda fajka... To nie jest bajka.. Dmuchniesz,chuchniesz no i cuchniesz.. Na ubrania,nawet Perwoll nie pomaga Wyrzuć paczkę,zapalniczkę.. Schowaj na dno popielniczkę,otwórz okno Zmień firanki..Wypij wina ze dwie lampki.. Weź marchewkę..Przegryź sobie.. I zapomnij o tym głodzie..Głodzie strasznym,tak śmierdzącym, ogłupiającym i narkotyzującym..\" autorstwo: Atydea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 26, 2011 Regres jestem uzależniona od Taterek, ale w inne też chętnie wypady robię sadny dzien tak to ja GALARETKA twoja koszmar sprzed 3 lat'-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2011 he he wcale nie koszmar,milo wspominam :) a Atydea o ile mam aktualne dane jest BP Edytko zajrzyj tez troszke,jestem pewna ze z Lorika bys sie swietnie dogadala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Maj 26, 2011 pechowy 13 dzien po malu dobiega konca :) namowienie sasiadki na rzucenie palenia to byl strzal w 10tke ;) nie ma to jak wsolna kawa na balkonie i zachwalanie jak to sie swietnie nie pali :) hah czeka mnie kuszenie w weekend, zapowiedziali sie moi palacy rodzice .. w czerwcu maja imieniny,oboje, wymyslilam czy by im nie kupic po paczce tabexu.. ? tak przebakuja o rzucaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2011 mariola 18 wiesz tez kocham Tatry,byłem chyba z 10 razy na szlakach Chyba wszystkie szczyty zaliczyłem oprócz ....uwaga !!!!!!!! Rysów :O ale to przede mną Uwielbiam jezdzić w Tatry we wrzesniu,piekna pogoda na szlakach w wiekszosci brać studencka Uwielbiam szlak na Czerwone Wierchy i na Mięguszowieckie :) Kozi wierch jest piekny i ta fajna drabinka w skale jak sie idzie od Swinicy :) Tatry sa piękne :D echhhh rozmarzyłem sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2011 czeka mnie kuszenie w weekend" linoletka pamietaj o nas !!!! Jak bedziesz chciała zapalić a raczej jak bedziesz miała ochotę na dyma to pamietaj że my tu będziemy źli na ciebie ;) i co nam powiesz jak tu wrócisz ? nie daj sie tak fajnie ci idzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach