kania2a 0 Napisano Listopad 13, 2012 Moim zdaniem wstać rano i nie palić ;) ale to moje zdanie... Inaczej bym nie dała rady piję czerwoną herbatę, łykam błonnik i dopóki nie zajmę czymś rąk to i tak podjadam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porarzuceniaxyxyxyxyxyx Napisano Listopad 13, 2012 czekam na opinie innych niepalących :) jak to było w waszym przypadku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2012 kiedy jest najlepiej powiedziec smierdziuchowi stop? " Witam ja swojego ostatniego papierosa wypaliłem wieczorem ... Położyłem się spać i od rana już więcej nie zapaliłem a było to 1 maja 2009 r załoga papuga jak zjadasz tego ananasa ? To jakas sałatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2012 i jeszcze jedno nalezy w sobie wyrobić nowe nawyki i rytuały Jechałaś autem i paliłas? Zmien to ... Szłaś do ubikacji z fają? Zmien to ... itd itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabanka 0 Napisano Listopad 14, 2012 Witam Witam, caly czas BP 28dzien :-) ale teram mam tyle pracy w pracy ze nie mam czasu pomyslec nawet o papierosie. za to co juz nie wydalam kupilam sobie dobre perfumy a co !!!!!!!! Agusia dzieki za opisanie zywieniowych nawykow. ja wlasnie nie chce przytyc gora 2-3kg , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2012 Mam do was prośbę Macie jakieś namiary na fajne i tanie kwatery w Zakopcu? Z tym że potrzebuję 4 pokoje 2 osobowe Jesli macie jakieś namiary to prosze,napiszcie mi tu albo lepiej na maila Z góry dzięki Ps.mamy plan ze znajomymi wyjechac na Sylwestra w góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 15, 2012 Witam w dniu bez papierosa. Dalej jestem wraz z lokomotywą czysta. Pozdrawiam całe pachnące grono. Warto rzucić i pachniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 15, 2012 Witam w dniu bez papierosa. Dalej jestem wraz z lokomotywą czysta. Pozdrawiam całe pachnące grono. Warto rzucić i pachniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Listopad 15, 2012 witam :) dzisiaj mój pierwszy dzien bez papierosa, akurat idealny dzien na rzucenie palenia, trzymajcie kciuki, mam nadzieje, ze znajde w Was oparcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 15, 2012 alaruna witaj w naszym gronie zyczymy ci sukcesu :) Zdawaj relacje jak ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia9418 0 Napisano Listopad 15, 2012 Witam, mój też pierwszy dzień BP :) idzie świetnie. Pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 15, 2012 Oby wam sie udało :D Aaaaa dzisiaj przecież jest Międzynarodowy Dzień Rzucania Palenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 15, 2012 Światowy Dzień Rzucania Palenia Tytoniu przypada zawsze w trzeci czwartek listopada. Święto to narodziło się w Stanach Zjednoczonych z inicjatywy dziennikarza Lynna Smitha, który w 1974 roku zaapelował do czytelników swojej gazety, aby przez jeden dzień nie palili papierosów. W efekcie, aż 150 tysięcy ludzi spróbowało przez jedną dobę wytrzymać bez palenia. Zachęcone powodzeniem akcji Amerykańskie Towarzystwo Walki z Rakiem uznało trzeci czwartek listopada (tydzień przed obchodzonym w Stanach Zjednoczonych Dniem Dziękczynienia) za Dzień Rzucania Palenia. W następnych latach akcja objęła swoim zasięgiem wszystkie stany i większość palaczy. Idea dnia, w którym zachęca się palaczy do zerwania z nałogiem, przyjęła się także w innych krajach. Od 1991 roku w każdy trzeci czwartek listopada Fundacja „Promocja Zdrowia namawia Polaków do rzucenia palenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 15, 2012 Dzień dobry A,to piękny dzień dziś,pachnący Pamiętam,jak zazdrościłam ludziom,którzy rzucili palenie.Nie mogłam sobie tego wyobrazić-jak ja będę żyć bez palenia? Rzucałam naście razy,a ostatnie 2 czy 3 lata paliłam,nie paliłam,ciągle się obwiniałam-straszne. Teraz jest mi niesamowicie dobrze BP. Nowicjuszki-uda Wam się! Trzymamy kciuki:) ps.pomagało mi ssanie goździków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kania2a 0 Napisano Listopad 16, 2012 Witam się oczywiście BP Wczoraj minęło moje 3 miesiące BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabanka 0 Napisano Listopad 16, 2012 Witam, jutro stuknie miesiac BP! a dzis stukaja mi urpodziny i z tej okazji stawiam wszystkim po lampce szampana i kawałku tortu!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tricitala 0 Napisano Listopad 16, 2012 ja nie palę od 8.11. od godziny 11:00, rano jeszcze zapaliłam, poukładałam w głowie myśli i jestem niepaląca, najgorsze jest to, że ciągler chce mi się jeśc, już czuję po spodniach, że przytyłam....ćwiczę na rowerku treningowym. Czy wy też przytyliście, co robić by nie przytyć już więcej....???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tricitala 0 Napisano Listopad 16, 2012 Kiedyś już też rzuciłam( 3 lata temu) , lecz po ok 2 miesiącach zapaliłam 1 fajkę na imprezie myśląc że już nie wrócę do nałogu, wszak papieros okropnie mi smakował...ale wróciłam do nałogu, wtedy mówiłam sobie, że tylko wypalę tą 1 paczkę co kupiłam i koniec, tak od tamtego czasu więc już 3 lata znowu planowałam rzucić, ale to albo moment był nie taki, albo wytrzymywałam 1 dzień bez papierosa i mnie ciagnęło jak wilka do lasu. Próbowałam też z tabexem, z ograniczaniem itp.Bardzo chciałam rzucić a jakoś nie mogłam, pragnienie nikotyny było silniejsze.... Teraz udało mi się i chociaż mam swoją życiową nauczkę, że 1 papieros nic mi nie da, że przez 1 papieroska wraca sie do nałogu..........to boję się, że znowu mogę złamać się i zapalić jak kiedys tego 1 papierosa, lecz jestem mądrzejsza o swoje doświadczenie do czego doprowadził mnie ten 1 papieros na imprezie i wiem, ze nie chce już palić, że ten 1 papieros nic mi nie da, on mi nie pomoże w życiu, że jak zapalę tego 1 do wróce do palenia..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 19, 2012 Informacja dla was ... nie piszcie mi nic na maila regres1000@o2.pl bo ten adres jest juz nieczynny :( jak tam załoga? po weekendzie? nadal bez papieroska? ;) Ja to nawet o smierdzielu juz nie mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 19, 2012 tricitala proponuje sie troche poruszać i zamiast do lodówki to zajrzec na siłownię albo do piwnicy i odkurzyc rower ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 19, 2012 Witam poniedziałkowo :) Kania---->dla Ciebie za te dni BP Cabanka---->za miesiąc BP i z okazji urodzinek Tricitala,witaj.Ja też właśnie przez ten jeden papieros wracałam do palenia,ale teraz nie palę prawie 15 miesięcy:) Ty tez dasz radę:) Regres:) Pozdrawiam wszystkich pachnących,bo nie palićto coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabanka 0 Napisano Listopad 19, 2012 Witam po weekendzie ;) BP ! dzis mialam badania okresowe w med pracy :-) i zaktualizowalam w karcie ze juz nie pale ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 20, 2012 I tak trzymaj cabanka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 21, 2012 Dzień dobry:) Żabko,odezwij się. Kaja,co u Ciebie? Regres,zawsze na straży naszego topiku. Cabanka :) Złośliwiec:) Grzesław:) Kania:) Mamuśka:) Tricitala:) Agusia9418:) Alaruna:) Papuga:) Zapraszam na kubek kawy lub herbaty.Każdy dzień BP jest lepszy,pełniejszy,bardziej świadomy. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 21, 2012 @gusia widze że tutaj najczęsciej sie udzielamy ;) Chyba reszta bardzo zagoniona ;) Ale najważniejsze że grupa z tego topiku jest niepaląca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 21, 2012 no zebys wiedzial Jacuniu,urlop mam a ciagle w biegu.Dzis tez juz zdazylam z corka na badania jechac,wrocilam,szybka kawa i biore sie za robote.Na celowniku mam lazienke i kuchnie,malowanie,panele steropianowe,tapety.Wczesniej nie mialam glowy,miesiac juz na mnie to czeka.A Ramzes trzyma sie dzielnie nadal :) pomimo 4 razy za wysokiej kreatyniny i mocznika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 21, 2012 sądny ;) to nie goń tak tylko wypoczywaj;) i pamiętaj z dala od fajek,chociaz w twoim przypadku to chyba już niemożliwe byś zapaliła papierocha :) a jak tam nowi rzucający ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabanka 0 Napisano Listopad 21, 2012 Helo!! jako tako Regres. mialam dzis jedna czarna mysl ale ja szybko przegonilam Problem mam, wyspac sie nie moge ! spie ok 7 godzin a wstac nie moge.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 22, 2012 he he no chyba juz nie jest mozliwe zebym zapalila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 24, 2012 Dzień dobry Sądny,ja tez za łazienkę się biorę i pokój mam zawalony rurkami,drabinkami itp itd za nie palenie kupiłam kabinę piękną i zamiast papierosy,to rata za łazienkę. To świetnie,że kocurek żyje:) Regres:) Cabanka,wychodzą te papierochy,ale oto przecież chodzi? Z czasem wszystko się unormuje.Jesteś dzielna dziewczyna Miłego i pachnącego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach