Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1984756

Jestem przerażona pomóżcie ! :(

Polecane posty

Gość ja1984756

Dzisiaj kiedy wracalam z dyskoteki zdziwilo mnie to ze o tej porze wlaczane bylo swiatlo na schodach oraz w kuchni , pomyslalam ze to mama nie moze spac i poszla zapalic, wiec pukam na dol nic nie slysze, krzycze mamo to ja , poszlam na gore zadzwonic dzwonkiem to takrzyczy ze juz na dole jest otwarte , wiec wchodze dolem ale uslyszalamm trzask drzwi do kotlowni ktore sa obok i pytam gdzie jestes? a ona odp ze na gorze , aja pytam a kto jest w kotlowni ? a ona nikt a kto ma byc? a ja no nie wiem ... i dobra poszlam na gore i sie wypytywala jak bylo poniewaz to byl koncert mojego ulubionego artysty a ja nie moglam sie skupic... i pyta mnie co jestem taka przestraszona a ja odp. nic.. i nagle poszlam zrobic herbate i poszlam na komputer podczas kiedy zaczela sie gotowac woda no i uslyszlaam tak jakby sie specjalnie tlukla zeby ktos mogl wyjsc , i do tej pory nie wiem kto to byl i czy to tylko moje przewrazliwienie, jeszcze moj tata jest za granica... siostry nie ma.. nie wiem i jeszcze tata kiedys mowil ze ona usunela ciaze ,ale w to nie chcialam wierzyc ... ale teraz zaczynam miec jednak przeczucia ze to prawda co robic nie mam pojecia nie moge spac....

Gość ja1984756
powiedziec ojcu czy nie ?