Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1312

ból pod żebrami

Polecane posty

Gość ewcia1312

od dwóch dni czuję ból pod żebrami. chwilami jest bardzo silny,a chwilami zwyczajnie ustaje....wydaje mi się że są to okolice wątroby...;/ a do tego ciągle mi niedobrze i chce mi sie wymiotować..;/nie wiecie co to może być???????

Gość po której stronie
cie boli?

Gość ewcia1312
no własnie tak trudno okreśłić, ale chyba po środku własnie...wczoraj jak sie dotknęlam własnie na srodku to poczulam ból bardzo...

Gość wrzody szybciej
po srodku masz żoładek ,albo popdraznienie błony sluz żoładka wtedy chce sie rzygać

Gość ewcia1312
no właśnie rzygać mi się chce, ale nie mogę....nie wiem czy to ma związek ale zaczeło mnie to boleć dzień po grilu, myślałam że to jakas kiełbaska mi zaszkodziła ale chyba by się to nie utzrymywało dwa dni;/ nie wiesz co mogło by na to pomóc?? choćby na ten weekend, bo potem to już pojde do lekarza a teraz nie mam jak...

Gość a wegiel brałaś?
jak po grilu to mogłas podraznic ,wez węgiel bo odtruwa jeśli to zatrucie ,tyle ze wegiel maskuje objawy wrzodu i spróbuj nospę rozkurczowo

Gość ewcia1312
nie brałam nic takiego. brałam krople żołądkowe wczoraj rano, potem byhło mi troche lepiej ale znowu mnie po poludniu zaczelo brac i wzielam apap, a na koniec wypiłam pól kieliszka orzecha na spirytusie, nie wiem czy wiesz moze co to, ale troche mi pomoglo.... ale dzisiaj znowu wstalam o 5 bo mnie boli.;/ spróbuję z tą no spą na razie bo węgla nie mam, pózniej skoczę do apteki....dziiękuję ci bardzo;)