Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AsiekBest

Qlaira-krwawienia

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam takie pytanie odnośnie Qlaira czy to jest normalne i spotykane? Otóż jestem po 14tej tabletce z drugiego opakowania i dzisiaj pojawiło się niespodziewane krwawienie. Dodam że przy pierwszym nic takiego nie było o okres dostałam w czasie brania drugiej ciemnoczerwonej tabletki. Wiem że przy pierwszych opakowaniach mogą pojawić się krwawienia ale czy też tak miałyście?

Gość to moze ja
bralam qlaire 4 miesiace i czesto krwawienie zaczynalo mi sie w 2 lub trzecim tygodniu i tak przez caly miesiac :/ te tabletki maja zmienne dawki hormonow i nie kazdemu pasuja, dla mnie np byly za slabe i gin musial mi zmienic Proponuje skonsultowac to z lekarzem zebys miala pewnosc ze dzialają

Uważasz że jeśli występują krwawienia śródcykliczne to może zmniejszona skuteczność tabletek czy tylko organizm przystosowuje się?

Gość annnannna
ja prawie przez całe pierwsze opakowanie miałam plamienia, gdy zaczęłam brać drugie cieszyłam się, że wszystko jest się unormowało a tu po 14 tabletce krwawienie ;/ mam wykupione jeszcze jedno opakowanie, więc przy 3 i tak będę musiała iść do lekarki, jeżeli sytuacja się powtórzy na pewno zmienię tabletki a szczerze powiedziawszy mam już ich dość bo miało być pięknie ładnie a tu ciągle jakieś takie ;/