Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola z tur

KOMOROWSKI NIE CHCE DEBATY !!!

Polecane posty

Gość tylko tylkolll
prawdziwi polacy musimy sie sprezyc i isc do wyborów głosujac na Kaczyńskiego..PO ma pewny prożydowski elektorat bardzo zdyscyplinowany...notabene PO obrzydza polakom chec uczestnictwa w wyborach by dzieki swojemu pewnemu elektoratowi zwiekszyc swoje szanse na zwyciestwo..nie dajmy sie omamic proPO-wskim mediom jak tvn czy gazeta wyborcza.. PO to antypolska paria gardzaca wartosciami scalajacymi polaków a wiec wartoscią rodziny,patrotyzmem ,honorem ...

tylko tylkolll - PO-kurcze mają ostatnio pewien problem z zebraniem się do działania - co prawda, nadal twierdzą, że obecne rządy są lepsze, bo przynajmniej nie słychać o tym, że są jacyś złodzieje, jakieś przekręty i jakieś przewały, o czym wciąż słyszały za rządow PiS, co im przeszkadzało w trawieniu wziętej na raty plazmy, ale nawet do nich dotarło już, że życie pod narkozą to nie jest taka znowu fajna sprawa zwłaszcza, że portfel chudszy niż za rządow Jaro i biznes jakoś się słabiej kręci pod skrzydłami panatuskowych leberałow. Do tego cała ta patriotyczna szopka trochę ich wytrąciła z błogiego przekonania, że świat jest już miły i przyjemnie poukładany raz na zawsze, zaś mimo że nie wierzą w żadne teorie spiskowe (bo do tego trzeba mieć odrobinę więcej mozgu niż to, co wystarcza by nie srać po podworku), to jednak stary kagiebista Putin kładzie im się na czołka złowrogim cieniem i podskornie czują, że coś jest nie tak.

Gość Mega shine ...
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) - mnie na psychologii uczono, że aby dotrzeć do drugiej osoby należy zejść do jej poziomu.. Tylko wtedy komunikacja dochodzi do skutku ... (dlatego też na początku przeprowadza się badania, a dopiero po tym przystępuje do meritum) A to jest zdecydowanie Wasz poziom ... Ty oceniasz Wałęsę, a nigdy nawet z nim nie rozmawiałeś ... oceniasz po tym, co jakiś głąb napisał ...

Gość Nie chcę debaty!!!
Przez spółdzielczy bór maszeruje knur

"Ty oceniasz Wałęsę, a nigdy nawet z nim nie rozmawiałeś ... oceniasz po tym, co jakiś głąb napisał ... " hahahahah :D nie trzeba rozmawiać z gburowatym żydem, agentem SB by móc oceniać jego wywrotową i antypolską działalność :D

Kamecha, ty chyba żyjesz w kosmosie a nie w Polsce. Polska nie jest wyspą, która może sobie robić, co chce, dlatego schowaj do kieszeni te swoje hasełka o solidarnej Polsce. Nasze położenie zawsze było i jest bardzo niekorzystne, pomiędzy dwiema potęgami (NIemcy, Rosja), skłócenie wewnętrzne pańswta (nieustanne afery, "podkładanie świń" opozycyjnej partii) nie służy umocnieniu Polski. Jesteśmy w Unii, jesteśmy w NATO, siły nie tylko Polski ale i całego świata są już dawno podzielone, dlatego nie może być mowy o solidarności Polski w pełnym tego słowa znaczeniu. Lech K. podskakiwał Rosji, Brukseli, ale podlizywał się USA, w zamian za co nie dostaliśmy nic, nawet zniesienia wiz.Myślałam - ale mamy chociaż wsparcie USA w razie czego - przecież wysyłamy naszych żołnieży do Iraku, wydajemy na to kupę kasy z budżetu. I co? Gówno prawda- teraz Barack Obama dał nam policzek z tarczą antyrakietową (podlizując się w ten sposób Rosji) i w tej chwili wychodzi na to, że w razie wojny NIKT NAM NIE POMOŻE (no, może malutka Gruzja, hehe) Mamy przechlapane w: Rosji, Brukseli, USA, pośrednio tez w NIemczech bo Angela Merkel głupia nie jest i dba o stosunki niemiecko- rosyjskie. Coś, jakby historia się powtarzała.... pakt Ribbentropp- Mołotow?? Ja dziękuję za takie stosunki z zagranicą, jakie zawdzięczamy Kaczyńskim. Będę głosowała na przedstwaiciela PO, bo chcę poprawy stosunków z zagranicą, żeby Polska wreszcie dogoniła chociażby Czechy czy Słowację. Amen.

Gość Mega shine ...
Jarek do Twojej informacji ... Politycy nie mają bezpośredniego wpływu na biznes ... I tak pięknie wyszli w czasie kryzysu ... A gdyby PIS w tym brał udział, to teraz bylibyśmy bardzo zadłużeni i to na wysoki procent ... Tylko zdrowe podejście PO nas uratowało ...

Gość Komorowski nie chce debaty
można nabrać w związku z tym wątpliwości co do intencji apelu PO pod hasłem "zrezygnujmy z bilboardów". Można zapytać, gdzie w takim razie będzie będzie prezentował swój program wyborczy i czy uważa może, że jest on tak mocny, że można np. w mediach omawiać ten program zaocznie. Podobną deklarację usłyszeliśmy w imieniu Jarosława Kaczyńskiego - a więc akurat Ci dwaj kandydaci, którzy trzęsą wszystkimi sondażami nie chcą debat. Czego więc chcą? Skąd dowiemy się, jakimi mają zamiar być prezydentami? Czy może same sondaże mają być wystarczającą informacją dla wyborców? Są również kandydaci, którzy deklarują, że wezmą udział w debacie z innymi i to bardzo chętnie. Ale oni się i tak nie liczą, bo przecież nie są z POPISu.

Gość Mega shine ...
Jarek z kotem to może sam wystąpić przeciwko Rosji .... On chętnie ... Nawet bomby zawróci ... Taki superman ... Więc wie chłopak co mówi wie, że może sobie pozwolić ...

"Jarek do Twojej informacji ... Politycy nie mają bezpośredniego wpływu na biznes ..." HAHAHAHAHAHAH :D co potrafi zrobić propaganda z człowiekiem ograniczonym :D

Gość tylko tylkolll
Mega shine ... ale cie urobili dziecko hahahaha ... politycy,biznesmeni i generalicja tworza trójce swietą blizsza sobie niz ta trójca koscielna:)

No właśnie, zapomniałabym, niepodważalną zasługą rządzącej partii jest świetne uporanie się z kryzysem (najlepsze w Europie). Ale naród ciemny, pójdzie głosować na Jarosawa K., bo gdzieś słyszeli (w radiu Maryja, RMFFM lub TV publicznej), że na niego głosuja Ci, dla których wartością jest rodzina, honor i ojczyzna. Śmiech na sali.

Jarek nie ma bliskiej rodziny, nie ma nic do stracenia, i nikt go ie powstrzyma w realizacji jego szaleńczych planów. Będzie mścił się za Smoleńsk jeszcze długoooo, niech no tylko dojdzie do władzy. Zapamiętajcie moje słowa.

Gość co wy na to powiecie moi drodz
ta cała polityka jest nic niewarta

Gość rfggfgfgfgfgfg
panterka w kropkę -intelektualne dno jakie prezentujesz koszerny parchu mnie poraza:)

Gość Mega shine ...
No tak Kaczyński im powiedział, że dobry stan gospodarki to jego zasługa i oni w to wierzą ... Dzięki Kaczyńskiemu mamy też EURO i autostrady (wybudowane przez poprzednią władzę ... wiem, bo mieszkałam w mieście kiedy ją budowano, a Marcinkiewicz mówił, że to PIS wybudował, a zero w tym prawdy)

Gość Mega shine ...
tylko tylkolll - może i dla Ciebie dziecko ... bo nie jestem w wieku większości moherów ... i ze świętymi trójcami nie wyjeżdżać ...Z tym zadzwoń do swojego radia ...

Mega schine - Pis straszył też w 2005 r podatkiem liniowym, który miała wprowadzić PO, a tymczasem podatek liniowy obowiązuje od 2004 roku ! :D

Gość co wy na to powiecie moi drodz
ja myślę i zastanawiam się co właściwie możemy zrobić? Bo przecież nie ma dobrego kandydata ani PO a PIS nie gwarantują nam lepszej Polski. Czy nie mam rację?

Gość tylko tylkolll
Mega shine ... twój infantylny wrecz archaiczny stosunek do polityki i wiedza przdszkolna mnie poraza... szkoda ze szkoła dopiero we wtorek ,dzieciarnia sie nudzi i probuje zabłysnac na forum:)

Gość Be activ256
Bierz beret i wracaj na pole ...

TYlko tylkol weź się ogarnij, jak już wypowiadasz sie na topiku politycznym to napisz coś konkretnego na ten temat a skończ z tym bełkotem nie na temat

Gość gfhgfhfgjghgkhjkjk
niech Komorowski stanie do debaty z Korwinem-Mikke. wtedy zobaczyli byście jego prawdziwą twarz

panterka w kropkę ciesze sie ze jeszcze sa ludzie poperający PO ...trzymajmy sie razem i dajmy odsiecz tym nedznym polaczkom głosujac na naszego prezydenta-Komorowskiego!!!

Gość olilolek
oj alek zimmerman jakiś ty głupi!!! jak można być takim ciemnym i zacofanym!!

Gość Mega shine ...
tylko tylkolll - jakbyś odrobinę myślała, to byś zauważyła, że archaizmy stoją w sprzeczności z rzekomym moim młodym wiekiem i wiedzą przedszkolną ... Archaizmy to co najwyżej w Twojej gestii, jako podkreślającej swój wiek staruchy ..

jak komorowski wygra cała polska bdzie pod naszym dyktatem:).. czego zycze wszystkim wyborcom i politykom z partii PO i tym którzy ja wspierają a wiec jedynie uczciwym mediom-tvn,gazecie wyborczej,radiu zet i RMF FM!!!