Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KREDDDITAA

DLACZEGO PO POŁOZYŁO ŁAPY NA IPN? BOJĄ SIE CZEGOS?

Polecane posty

Gość KREDDDITAA

STRACIŁAM DO TYCH LUDZI RESZTKI SZACUNKU

Gość zaskoczona totalnie
nie położyło łapy, tylko wręcz odwrotnie. Dało większy dostęp do akt, które PiS trzymało wyłącznie dla haków

Gość totalna wiedźma
ja nigdy do nich szacunku nie miałam a zwłaszcza do tuska który powiedział że się wstydzi że jest POLAKIEM

Gość KREDDDITAA
ZASKOCZONA TOTALNIE PRZECIEZ TO PO ZAMIATA WSYZTSKIE BRUDY POD DYWAN NOWELIZACJA PROSZE BARDZO''Nowelizacja zachowuje generalną zasadę, że każdy obywatel ma dostęp tylko do swojej teczki'' GŁOSUJECIE POPIERACIE PO WOGLE NIE MAJĄC POJĘCIA CO ROBIĄ ŻENADA!

Gość zaskoczona totalnie
Nowela ustawy o IPN zmienia zasady wyboru władz Instytutu i poszerza dostęp do jego akt. W miejsce Kolegium IPN ma zostać powołana dziewięcioosobowa Rada IPN. Rada będzie miała większe kompetencje niż Kolegium, które jest ciałem doradczym; ma m.in. ustalać priorytetowe tematy badawcze i rekomendować kierunki działań IPN; opiniować powoływanie i odwoływanie szefów pionów IPN. Prezesa IPN powoływać i odwoływać będzie Sejm zwykłą większością głosów. Odwołanie prezesa, na wniosek Rady IPN byłoby możliwe m.in. w przypadku odrzucenia jego rocznego sprawozdania przez Radę bezwzględną większością głosów. Now więc większy dostęp czy mniejszy???

Gość mariano celentano
KOMOROWSKI boi sie o swoja agenturalna przeszlosc, zeby nie wyplynela na wierzch

Gość mariano celentano
chodzi tez o ciemne interesy ze sprzedaza broni terrorystom w latach 90

Gość mariano celentano
dodam, ze Komorowski kierowal tymi interesami

Gość Bronek wiochmen już
wyczyścił swoją teczkę jak niegdyś to zrobił Bolek Wałęsa największa kompromitacja prezydencka polski. :O