Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chat__

Czy poznałyście na jakiś zagranicznych czatach kogoś i się spotkaliście?

Polecane posty

Gość chat__

Jak wspominacie? Jak wygląda Wasza znajomość?

Gość ja.................
ja się spotkałam z faetem ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich..przyleciał do Polski ,ale uwierz mi,że co innego jest rozmawiać na skype a co innego w rzeczywistości,,,nie utrzymujemy już kontaktów...

Gość chat__
Możesz powiedzieć coś więcej? Jak wyglądało pierwsze spotkanie? Jak je wspominasz? Jeśli źle to dlaczego.

Gość ja.................
wiesz zapoznaliśmy się na jednym z portali muzycznych...było miło,bardzo się polubiliśmy,w życiu nie pomyślałabym ze przyleci do Polski a Tu nagle przysłał smsa że za tydzień będzie w Warszawie..spotkaliśmy się wszystko było cacy..nawet mój średniej klasy angielski nie zepsuł niczego...myślę jednak że tu chodziło o zwykły sex i zabawe..tam ma firmę,kasę i myślał że jak tu przyjedzie to wszystko za tą kase kupi...nie powiem że mi się nie podobał bo na pewno bym się z nim nie spotkała..:( do dziś mam jego zdjęcia w schowanym albumie(chociaż jestem w związku...)niestety tak czasem bywa..życie a jaki masz dylemat?poznałaś kogoś i masz obawy się spotkać?pozdrawiam

Gość kremmi
Na czatach raczej nie sa wartosciowi faceci, szczegolnie na czatach towarzyskich. Przeprowadzenie jakiejs wartosciowej rozmowy tez jest praktycznie niemozliwem, bo najbardziej interesuja faceta twoj wiek, miejsce zamieszkania i wyglad. Na takich co chca przyjezdzac do dziewczyny po tygodniu pisania tez trzeba uwazac.

Gość kremmi
*nie ma wartosciowych mialoby byc:P

Gość Robercisssssko
kremmi chcesz sprobowac? Zapraszam na czat.wp.pl, pokoj psychologia, moj nick: Robercisko ;)

Gość ja.................
kremmi po części ma rację,ale nie wszyscy są tacy sami i nie wolno wszystkich oceniać jedną miarą..jest w sieci dużo osób kulturalnych ,wykształconych...niestety jest także wielu świrów i zboczeńców...trzeba uważać i zastanowić sie dwa razy zanim podejmie się jakąkolwiek decyzje

Gość chat__
Ja po prostu zaczęłam ostatnio wchodzić na różne anglojęzyczne czaty, rozmawiam z wielu ludźmi. Co zauważyłam? Że każdy chce rozmawiać widząc się przez kamerę - nie wiem, może to norma. Ale zauważyłam też, że prawdą jest, że Arabowie są bardzo.. hm uwodzicielscy. Jeden Egipcjanin podobno się we mnie już zakochał, hehe. Dla mnie to trochę śmieszne, ale wiadomo, że z drugiej strony interesujące (tzn fascynujące jest to, że można rozmawiać z kimś z tak innej kultury) :) Ale powiem Wam, że Egipcjanie są bardzo sexy, hehe :) Rozmawiam z nim tak niezobowiązująco i hehe jest tak super, że aż się boję hehe :D Może macie jakieś jeszcze doświadczenia?

Gość seseeeaa
ja poznalam kolege od 3 mies gadamy ze soba na skypa, znamy sie ze zdjec, tak sie zlozylo ze za tydzien jade do jego kraju bo znalazlam tam prace, bede mieszkala 70km od niego wiec na spotkanie jestesmy juz umowieni ;)

Gość chat__
A jakiej jest narodowości?:)

Gość seseeeaa
ps i raczej unikam mezczyzn o arabskim pochodzeniu jedyne co potrafia to prawic komplementy

Gość seseeeaa
jest Belgiem z nim rozmawiam o wszystkim o polityce, o polsce, muzyce, pogodzie kuchni, no o wszystkim :) zawsze tak mnie rozsmiesza, ze mu mowie ze przez niego bede potrzebowala botox :D

Gość kiok
chat, nie traktuj rozmow z mieszkancami Afryki powaznie. Oni szukaja naiwnych kobiet, ktore pomoga im zdobyc staly pobyt. Do kazdej pisza te same teksty, a Polki sa ulubionym "targetem", bo sa bialymi mieszkankami UE i latwo lykaja takie teksciki.

Gość ja..............
chat.... cześć,wiesz uważam że w samej rozmowie nie ma nic złego.co do kamerki to prawda jest taka ,że ja też nie chciałabym pisać z kimś i go nie widzieć..to że pokażesz się w kamerce do niczego nie zobowiązuje;-)a można się pośmiać;-D jeżeli chodzi o Arabów to jest rzeczywiście ''kochliwa''społecznośc;)ale mam kilku naprawdę fajnych znajomych z Egiptu,Libanu,Syrii i utrzymujemy kontakt..także wszystko to zależy od człowieka i jego podejścia;)

Gość ja..............
i rzeczywiście skubańce są przystojni...ale wiesz jak to jest nam się podobają ciemnoocy, śniadzi mężczyźni a im białe kobiety ..najlepiej blondynki;)