Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha jak ...

Jak ściągnąć z siebie klątwę, jak pozbyć się pecha?

Polecane posty

Gość ha jak ...

Całe moje życie wygląda tak jakbym musiala za coś odbywać karę, ktoś rzucil na mnie klątwę, prześladuje mnie pech.

Gość ha jak ...
hahahahaha świetne podejście :-D

Gość ha jak ...
Nie no, nie mogę, już widzę ten spot reklamowy w telewizji... ;-) :-D

Gość onufry bonk
ten pech siedzi w twojej glowie. zmien podejscie do zycia, a przestaniesz miec pecha, no i wywal ze swojego otoczenia ludzi, ktorzy sprawiaja, ze jestes nerwowa, niespokojna, zrzedliwa, a najlepiej udaj sie do psychiatry, on cos z tym zrobi :P

Gość ha jak ...
Psychiatra nie pomógł, a jeśli chodzi o otoczenie, ludzi to musiałabym zamieszkać na bezludnej wyspie, a tak na serio to nie jest takie proste.

Gość ha jak ...
zresztą co do tzw. toksycznych ludzi to już powoli się od nich odizolowałam, ale tym bardziej cierpie na samotność, tak źle i tak nie dobrze.

"Tak mi źle tak mi łyso" :D chciało by się zaśpiewać. Cycki do góry dziewczyno. Dam Ci poradę niczym wróżka zasłyszaną w programie radiowym wróżki Aidy. "Po latach suchych przychodzą obfite" trzeba być cierpliwym :)

Gość wiecie co Wam powiem
niestety ludzie toksyczni przyciagaja sie z toksycznymi jak magnes !! nie wiem z czego to wynika ale tak byc nie powinno..

Gość ha jak ...
tylko ta nadzieja mi została, że kiedyś będzie lepiej, ale czy będę potrafiła się cieszyć, czy nie zmarnuję szansy? Już widzę że mam trochę zryty beret przez te wszystkie nieszcęścia i traumy w moim życiu.