Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jemmy

Mąż się mną znudził w łóżku.Dla mnie to katastrofa

Polecane posty

Gość Jemmy
A wcurvia mnie ten głupi huy mój mąż, puszcze sie z koniem bo jestem niewyżyta

Gość Jemmy
Za podszywa poniżej zachowanie przepraszam, a kolejne jego wystąpienia proszę pominąć.

Gość Jemmy
wcześniej wspominałam że nie używam pewnych słów, dla mnie słowo prymityw jest zbyt prymitywne wolę użyć słowa debil - brzmi bardziej kulturalnie, odważnie i stanowczo A tak w ogóle seks ze zwierzętami staje się powoli modny w USA, więc kto wie, kto wie...

Gość crab
kobieto weź się czymś zajmij i wyluzuj. facet ma prawo na Ciebie nie lecieć jeśli sama o to nie dbasz. myślisz tylko o sobie mówisz że to nudne odegrać to, co on by chciał-taki to dla Ciebie problem? ty dostosuj się do niego, a potem poproś żeby zrobił coś dla ciebie coś co ty lubisz. jesteś zazdrosna i zła. wyluzuj. to tylko sex. rób na co masz ochotę i niech on robi na co ma ochotę.

Gość crab
poza tym nie możesz sama wymyślić czegoś nowego? może to ty nie masz ochoty na seks? to normalne że on chce urozmaiceń ty też ! sama napisałaś że ci się znudziło to,co jest! spróbujcie czegoś nowego ! nie wibrator nie bdsm to wszystko już było. zróbcie coś, czego nigdy nie robiliście. próbowałaś kiedyś dominować? a może opaska na oczy? a czy ty lubisz pieszczoty oralne? pomysłów jest tyle ile ludzi na świecie, albo i wiecej :D poza tym- może problem tkwi gdzieś indziej? chcesz być całowana- zadbajcie o to! czemu mąż nie robi niczego, co lubisz?

Gość gość
Przeciez to samo zycie babskie jelopy

Gość gość
Ot kultura! Sam jestes jelop