Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariss

spóźnia się...

Polecane posty

Gość Klariss

No właśnie- spóźnia mi się okres. Wiem,że panikuję, ale nie moge wysiedzieć Od sierpnia współżyję. Zawsze z chłopakiem jesteśmy uważni, zabezpieczamy się prezerwatywa+globulki.Ostatnio kochaliśmy się 13.04 używaliśmy prezerwatywy, miał we mnie nie skończyć ale.. skończył. byłam wtedy płodna,jednak po wszystkim sprawdził czy wszystko z prezerwatywą było ok. No i było. nie pękła i nie zsunęła się. Potem też kochaliśmy się tylko z prezerwatywą,ale było to 24.04,kiedy byłam już najprawdopodobniej niepłodna. okres powinnam dostać w piątek(29.04). Okresu brak. W środę miałam bardzo nieprzyjemne zdarzenie w szkole. ryczałam 2 dni . myślę,ze moze to wpłynęło na to moje opóźnienie. nie wiem . jest teraz niedziela, jutro 3-go maja, czyli świeto .. najchetniej poszłabym do ginekologo,no ale to dopiero we wtorek! ja zwariuje do wtorku! mam jeszcze rok nauki .. ja nie chce.. ;( chłopak w stresie, a we wtorek ma poprawiać rozszerzona mature.. Testu nie kupie, bo mieszkam w takiej miejscowości,że wszyscy mnie kojażą... ;( pomocy ... powinno być wszystko ok przeciez... zabezpieczamy się.. moja koleżanka przed okresem nie kocha sie bez zabezpieczenia.ona zawsze dostaje okres.a uważam.czemu mam takiego pecha?!

Gość a jakie to zdarzenie w szkole

Gość JendnorazowyDejwid
Skoro byla prezerwatywa to wszystko OK. Pewnie ze stresu sie spoznia. Ja - tydzien przed okresem partnerki, w czasie okresu + do 2 dni po - bez prezerwatywy i jest OK = bezciazowo. Spij spokojnie :)

uspokój sie na pewno nie jesteś w ciąży,a do ginekologa nie masz po co iść bo i tak nic Ci nie powie, nawet gdybyś była w ciąży to byłaby za mała.

Gość Klariss
co to ma z tym wspólnego ?

Gość Klariss
w sensie moje stresy zwiazane ze szkola

Gość Klariss
jestem przewrazliwiona pod kazdym wzgledem..duzo przezylam w dziecinstwie i panikuje przez to ...

no ale napisz co tam się wydarzyło? to ciekawsze niż kolejny temat "ratunku jestem w ciąży"

Gość Klariss
nie wysypiam się ,kuje jak głupia, nauczycielka moze mnie nie przepusicic do nastepnej klasy . mam dyskalkulię.przezywam to bo moje starania ida na marne.chodze na korepetycje,wydaje na to grubą kasę.. dlatego tak ryczałam.

Gość itisforyou
jedno słowa pigułki....

Nie przejmuj sie szkołą.A rodzice się czepiają? Grunt żebyś zdała.

Gość Klariss
ojciec nic nie wie, i tak nie chcę go znać. mama spoko, wie ile sie staram .. :) aaa ja wiem ze panikuję i sama myśle "ale ty jesteś głupia, jak jakaś pusta barbie!" ale w szoku jestem,zawsze wszytko bylo ok,a tu nagle.. akurat w tym miesiący jak 2 razy nie uzylismy dodatkowo globulki ..

Gość Klariss
albo rozlegulowany przez przesilenie.. w kincu lato idzie. Ej nigdy nie pragnęłam dostać okres. i dostać tych bólów. dlaczego tak sie dzieje? Straszne. :(