Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka z L.

Nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze:D

Polecane posty

Gość Karinka z L.

Byłam wczoraj na dyskotece z moim chłopakiem , ubawilismy sie ale tez mielismy taka sytuacje, ze dwie zawistne dzidy Nas obgadywały widzac jak smigamy na parkiecie szczesliwi, zakochani tulacy sie do siebie..., Czy wszystkie samotne babska musza byc takie zawistne?? My sie tylko z Nich smialismy:D

Gość onufry bonk
no rzeczywiscie jest czego zazdroscic, zamiast tanca tulic sie i ogladac, co inne "dzidy" o tym mysla. posrana jestes malolato :P

nie tylko samotne, ale też te zajęte są zawistne, a najbardziej zawistni są ludzie z tego forum :) gratuluję szczęścia autorko! :)

Gość Karinka z L.
onufry bonk kretynie ze sie juz tak wyraze rentgenu w oczach nie masz zeby wiedziec ile ja mam lat to raz, dwa jest czego zazdroscic bo takie łasice wroca same jak i przyjechały do chaty, walna sie spac i beda nadal same podczas gdy ja sie wtule w moje szczescie i moge sie wtulac ile mi sie podoba widac ze Ciebie chyba tylko gruby portfel satysfakcjonuje skoro masz takie mniemanie;] MarylinMonroe Dzieki sliczne :*

pan wyżej pewnie nie chodzi na dyskoteki i dlatego tak pisze :) ja też nie chodzę, a mimo to nie krytykuję :P panie onufry życzę więcej uśmiechu i radości z życia, a nie ciągłej krytyki ;) ot pan chyba z zrodzaju tych ZAWISTNYCH :D

Gość Karinka z L.
MarylinMonroe oj chyba tak z tego rodzaju, ja uwazam ze od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi potanczyc, wyszalec sie , troszke poczuc sie jak w tancu z gwiazdami;D bo my bardzo dobrze tanczymy i na parkiecie budzimy zaciekawienie;P