Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KochanaOna

Czy jak ?

Polecane posty

Czy jak chlopak mnie pieści ale przez spodnie na dole a u gory rece wklada i chcial wkladac rece do majtek ale nie pozwolilam. To mam tym samym odwzajemnic ? ;p jestem troche wstydzliwa , wiem ze to glupie pytanie

Gość pytaj_ąca_
pieść go przez spodnie potem rozsun rozporek i smeraj w nim potem opusc spodnie i go wyjmij wez do buzi -dalej juz samo poleci;)

Gość pytaj a nie zabładzimy
to nie musisz loda robic wez go do raczki i poruszaj;)

Gość ehh12335586
i bardzo dobrze, nie wiem co z tymi lodami taka moda sie zrobiła, teraz pierwszego lepszego do buzi trzeba pchac? obrzydlistwo z tym to sie troche jednak czeka...dla mnei to jest bardziej intymne niz zwykły seks....

Zgadzam sie , dla mnie to jest obrzydliwe. A jak on mi nie wkladal reki w majtki ? i co mam mu wlozyc ? balabym sie jego reakcji troche.. nie wiem jak zareaguje : P

też mu pomacaj przez spodnie a pózniej wsadz rękę do spodni albo rozsunąć suwaak i go wyjmij nie musisz go zaraz lizać podotykać go możesz

Gość ehh12335586
No jeśli on dotyka Ciebie, to rzcaej nie ma nic przeciwko, zebys Ty dotykała jego, jeśli oczywiście tego chcesz.

Gość ehh12335586
jak chcesz to trzeba sie przełamać, na początku jest trudno wiadomo, ale to nie boli:) powodzenia:)

Gość ehh12335586
kochana ona chętnie cię zerżnę w zad