Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNawawa

czy to normalne co zrobiłam ?

Polecane posty

Gość aNawawa

mam obsesje. dwa lata temu bylam z facetem przypieprzala sie do niego pewna dziewczyna zalozylam sobie lewe konta na fotce nk lewe gg i zaczelam z nia pisac . nie zorientowala sie o co chdozi opowiadala mi o swoim zyciu i do tej pory mam z nia kontakt .. a ona nadal mysli ze jestem przypadkowa osoba .. czy to normalne ? wysyla mi swoje zdjecia wiem wszystko na biezaco co si eu iej dzieje. teraz nie mam jak jej powiedziec tego wszystkiego ..

Gość lolita12345
a polubiłaś ją? jesli ją lubisz to jej powiedz wprost,że kiedyś załozyłas te konta bo miałaś powód ale,że teraz ją bardzo polubiłaś i nie chcesz jej dłużej okłamwać.. a drugi sposób poprostu przestan z nią pisac..urwij całkowicie kontakt usuń te wszytskie konta:) proste...

Gość
jestes całkowicie normalna

Gość aNawawa
kont juz nie mam ale ciagle na gg rozmawiamy , naprawde fajnie mi sie z nia gada itp. ale glupio sie czuje gdy ona opowiada mi o swoich klopotach a ja ciagle musze cos wymyslac. Boje sie ze gdy powiem to sie wkurzy i zerwie calkowicie kontakt ;/

Gość
Infantylne nieco :o

Gość aNawawa
przynajmniej dzieki temu dowiedzialam sie wielu rzeczy o moim bylym facecie .. zenujace to ale ciezo teraz sie z tego ywplatac ;/

Gość lolita12345
hmm..na samym początku to może się jej zapytaj czy Cię lubi,czy fajnie jej sie zTobą rozmawia.. Jesli odpowie ze tak,to kolejnym krokiem bedzie powiedzenie jje,że Ty również bardzo lubisz z nią rozmawiac..i wtedy powiedz jej swoją historię,ze wyszło całkowicie inaczej niz planowałas...powiedz,że chcesz być wobec niej uczciwa bo bardzo ją polubiłas,i nie chcesz,żeby teraz z takiego głupiego powodu ona zerwała z Tobą kontakt..poprostu przepros...jeżeli ci wybaczy jest szansa ze zostaniecie "przyjaciółkami" a jeśli sie obrazi a do tego cie zwyzywa,to już wiesz co z niej za ziółko...:) myślę ze coś pomogłam:)

Gość aNawawa
eh boje sie i tak .. ale popadam z kazdym dniem w coraz gorszy obled //

Gość lolita12345
Kochana autorko! Wiedziałaś bardzo dobrze dając ten temat na forum o2,że tutejsi ludzie bedą sie starali albo nie,jakoś rozwiazac ten problem..i najczesciej by były to odpowieddzi takie jak moje,żebyś jej to powiedziała,gdyż ciągnięcie tej farsy bedzie jeszcze gorszym rozwiazaniem..a jesli piszesz,że sie boisz jej tak napisac,to niestety nie wiem czego tu szukasz...

Gość aNawawa
dwa lata internetowej znajomosci to bardzo dlugo , postaw sie w jej sytuacji polubilas kogos znacie sie dwa lata i nagle ktos wyjezdza Ci z txt WIESZ SORY LUBIE CIE ALE NIE JESTEM TYM ZA KOGO SIE PODAJE . rozpatruje wiele mozliwosci to nie jest takie latwe powiedziec taka rzecz .

Gość lolita12345
hmm..to już całkiem inna sprawa..poprostu nie zaopatrzyłas swojego tematu w szczegóły..myslałam ze ta wasza znajomosc trwa około kilka miechów... hmm..w takim wypadku,droga autorko,przygotuj ja do tej wiadomosci,i spokojnie, delikatnie jej to kiedys powiedz..jestes na tyle mądrą dziewczyną,że wiesz,że kłamstwo i jego dalsze pogłebianie jest gorszym rozwiazaniem dla obu stron niz wyjawienie prawdy..ale mysle ze po dwóch latach znajomosci"internetowej" ona mimo wszystko to zrozumie...napewno bedzie troche na poczatku zła i rozczarowana,no ale jesli jest ok. to powinno jej przejc...mam nadzieje ze jestescie na tyle dorosłe ze obydwie zaczniecie sie z tego śmiac... ale jeszcze raz ci powtarszam! PAMIIĘTAJ,ŻE CIĄGŁE ŻYCIE W KŁAMSTWIE JEST GORSZE NIŻ NAWET NAJGORSZA PRAWDA:)