Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głos powszechny prawiczków

Dlaczego kobiety nie przepadają za prawiczkami?

Polecane posty

Gość prawiczki po dwudziestce
no ale tez nie mozna czekac niewiadomo ile z pierwszym razem. jak ktos ma 30 lat to juz duza szansa ze moze zostac starym kawalerem

Ja lubie prawiczków..przynajmniej są niewinni...takie świeże ciacha..:) Myślę, że prawiczki sami się nakręcają, że są gorsi, zwłaszcza gdy posiedzą w gronie kolegów rówieśników, którzy było czy nie, mają tendencję do kreowania siebie na ogierów..Akurat..a część z tych opowiadaczy, to wiadomo...tylko wyobraźnia..

Gość LZA
No tak masz racje , nie trzeba tak dlugo czekac to nie zdrowe zachowanie . Ale na sile szukac zony to tez nie dobry pomysl , z tego co wiem faceci uwielbiaja sex bez zoobowiazan wiec po co odrazu sie zenic ?

nie kazdy jednak ma ochote zaliczac dziewczyny

Gość LZA
Ale niewielu jest takich co nie chce , tak jak wyzej napisala abc 101, te nakrecanie na ogierow hehe faceci tak maja , tylko nie biora pod uwage tego ze nie kazda kobieta lubi ogierow :) Dla facetow to chyba podstawa jak najwiecej zaliczyc dupek , bez urazy oczywiscie ale wiekszosc ma taki tok myslenia

na pewno nie kazdy ma taki tok myslenia

Gość LZA
Przeciez mowie ze nie kazdy ,

Gość NowaNaKafe***
Ja miałam przyjemność poznać takiego i świetny facet, ale bał się otworzyć emocjonalnie :( bał się angażować, rozpaczliwie szukał miłości , (nie seksu - miłości), ale zachowywał sie tak asekuracyjnie, od początku zakłdał jak nie wyjdzie zostaniemy przyjaciółmi ...

Gość LZA
Bo fajnie jest uprwiac sex z milosci nie , kazdy chba tego pragnie ,moze skrycie ale jednak,sa wlasnie ludzie ktorym milosc jest najwazniejsza

bo tacy faceci sa niepewni, boja sie kobiet i bliskosci, bo boja sie porazki

LZA masz ochotę na dyskretne smyranie ?:P

ktos sie podszyl

Odpowiadając na pytanie w temacie... Dlatego,że są niedoświadczeni, a nie wszystkie kobiety lubią nieśmiałych facetów... http://światdoznań.pl

Ja nie lubie dlatego, że nie umiem dominować, a pawiczek nie będzie prawdopodobnie potrafił mnie zdominować :)

Gość dsdsdsdsd
haha co za logika nie lubie prawiczkow bo nie umia dominowac, a ja nie umiem dominowac oni nie potrafia to zle, ale ze ty nie potrafisz to juz dobrze

Czy gorszych ? Pewnie tak ich mózg sobie to interpretuje. Ja tam ściemniłem że już waliłem i nawet się nie skapowała że to mój pierwszy raz. To i tak było bez znaczenia, bo lubiliśmy się ze sobą pieprzyć. Cyba nie chcesz powiedzieć, że to pytanie spędza ci sen z powiek.

Gość prawie prawie prawie
ja tam dostałam prawiczka (który na początku nie dawał rady by the way) ale trzymam go i nie wypuszczam, bo mam obsesje na punkcie chorób wenerycznych i to jest najlepsze co mogło mnie spotkać :D