Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lublin343

Da się tak zajsć w ciążę?

Polecane posty

Gość Lublin343

Cześć dziewczyny. Moje pytanie jest głupie i niedojrzałe. To wszystko za sprawą tego, że się nigdy nie interesowałam sprawami związanymi z seksem. Mam 17 lat i wczoraj z chłopakiem uprawialiśmy seks oralny. Najpierw ja jemu, potem się całowaliśmy a potem on mi zrobił "minetkę". Miałam dni niepłodne, boje się jednak, że mogłam zajsć w ciąże. Dzisiaj wybiore się po test ciążowy, tylko, że teraz chyba będzie mało wiarygodny. Poradźcie mi coś

Gość nie da się
faktycznie głupie pytanie... żeby zajść w ciążę, nasienie musi znaleźć się w pochwie. jakim cudem plemniki miałyby się przenieść z Twoich ust na jego usta a potem na Twoje narządy? one nie są terminatorami :D moim zdaniem nie ma sensu wydawać pieniędzy na test... i wbrew pozorom nie jest tak łatwo zajść, nawet przy pełnym stosunku z wytryskiem wewnątrz bez zabezpieczenia w dni płodne, szanse są rzędu kilkudziesięciu % (nie pamiętam dokładnie ile, a nie chcę skłamać). radzę dowiedzieć się trochę o tych sprawach, co by na przyszłośc nie zadawać takich pytań i żyć bez stresu ;) pozdrawiam.

Gość Lublin343
Dziękuję za odpowiedź i za wyrozumiałość =) Tylko, że on miał wytrysk w moich ustach... potem się całowaliśmy... Naprawdę boję sie.

Gość nie da się
myślę, że nie ma czego się bać, wyluzuj bo z tego stresu tylko Ci się okres spóźni.

Gość Lublin343
Dzięki, uspokoiłam się troszke. Ale i tak za kilka dni pofatyguje się po test ciążowy

Gość Lublin343
Czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć?

Gość gryczka
Nie jesteś w ciąży. Szkoda kasy na test, a juz na pewno nie rób go tak wcześnie, minimum za 2 tygodnie (choć już teraz Ci mogę powiedzieć,że będzie negatywny).