Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilatorka 245

POSZUKUJĘ -- gabinetu lub kogos od DEPILACJI INTYMNEJ LASEROWEJ całosciowej

Polecane posty

Gość depilatorka 245

chcialabym zrobic depilacje intymna laserem ale calkowita nie jakies tam bikini tylko wszystko wlacznie z wargami bo na wargach tez mam jakies pojedyncze wloski czy znacie kogos kto to robi ?? oczywiscie w warszawie:)

Chyba większość gabinetów robi. Ja robiłam akurat w Łodzi i jestem po 4 zabiegach, niedługo piąty. Uprzedzam że na bikini to akurat boli, nawet przy niedużej mocy, ale warto na pewno. Mnie zostało jeszcze trochę na wargach (chyba jedna z lasek niedokładnie mi robiła przedostatnio), ale na wzgórku i okolicach już nic mi nie rośnie ;) Naprawdę super wygoda.

Gość depilatorka 245
ojej i jak to jest?? ona cie tam jakos dotyka ?? nie wyobrazam sobie tego i boje sie ale musze to zrobic ;-/

Gość depilatorka 245
acha i wazne ! czy jakprzychodzi na pierwszy taki zabieg to musialas sie ogolic cala czy przychodzisz normalnie owlosiona ?:)

Gość uiok
Moja siostra robiła sobie tylko bikini .. i kobieta, która jej to robiła, odetchnęła z ulgą, że nie chciała calkowitego, bo się wstydzi ;| kumacie?? co za brak profesjonalizmu.. ja też jakbym robiła i miała kase, to całość. a poza tym, ważne, żeby taką depilację robić w fazie anagenu czyli 10dni po okresie , wtedy te cebulki umrą już na amen, przynajmniej większość

Gość uiok
przychodzisz wygolona

No trochę musi "podotykać :D Ja też miałam stres, ale trafiła mi się laska przy której można się wyluzować, zagadała mnie trochę itd, jakoś poszło. Ja robiłam cały pakiet, gdzie są pachy, bikini (tzw głębokie) i całe nogi. Do depilacji bikini na pewno dostaniesz takie jednorazowe stringi, a potem w trakcie zabiegu babka po prostu odsuwa je raz z jednej, raz z drugiej strony, w końcu musi tym laserem wszędzie dotrzeć. Te stringi niby i tak są odsuwane, ale z nimi jakoś tak mniej goła się czujesz. Przed zabiegiem musisz się dokładnie ogolić, a jak chcesz zostawić sobie trochę włosów (np. pasek z przodu), to go zostawiasz.

Gość uiok
terraX , dużo płaciłaś?

Gość depilatorka 245
cebulki umrą !!! hehehehe dobre :) \chcialabym zeby moje cebulki wlosowe umarły!!! :)

Gość depilatorka 245
TERRAX -> robilas w warszawie ??

Gość depilatorka 245
szkoda ze nie w wawie :(

Ale szukaj koniecznie takiego gabinetu, gdzie mają laser Lightsheer, bo całą resztę o kant tyłka można potłuc.

Gość depilatorka 245
a przed tym pierwszym zabiegiem to musialas byc rozumiem bardzo odbrze wygolona tak? zeby nie bylo ani jednego wloska

Gość depilatorka 245
dobra...cos znalazlam bede sie umawaic :)

Tak. Przed każdym zabiegiem się golisz.

Gość dobrawa 0,0001% sodu
zazdroszczę Wam dziewczyny, chyba zrobię sobie specjalną skarbonkę na ten cel ;)

Gość depilatorka 245
a czy przed konsultacja tez i tz proba lasera ??

Gość depilatorka 245
i czy od razu po takiej konsultacji moge zrobic ten zabieg depilacji ?

Przed próba też trzeba się ogolić. Zabieg powinien być najwcześniej po 24 albo 48 godzinach po próbie - już nie pamiętam właśnie. Chodzi o to, żeby sprawdzić jak zareaguje skóra, czy nie będzie jakiejś reakcji alergicznej itp.

Gość depilatorka 245
jestem umowiona najut o 13 .00 ale sie boje :-/!!