Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ciaza miesiac po poronieniu, czy ktos tak mial?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ja chyba znow jestem....martwie sie...

Gość szukam szukam i znajde
zgłos sie jak najszybciej do lekarza a moze i nawt do szpitala,bo jak ja poroniłam to przez 3 miesiace nie mogłam sie kochac bo wszystko si zrastało...

Gość naprawde nie moglas
powstrzymac sie przez kilka tygodni,dac odpoczac organizmowi?

Gość elektomanka
hej, ja tak miałam. Było to samoistne poronienie w 7 tyg i nawet nie doczekałam miesiączki po i od razu zaszłam w ciaze. A moj maly synek zdrowy jak ryba wlasnie sobie spi.

Gość ja tez ja tezzzzzzzzz
ja zaszlam poltora miesiaca po poronieniu coreczka zdrowa ciaza bez problemu jesli nie mialas czyszczonej macicy to nie ma przeciwskazan

Gość ja równieżzzasszłam zaraz po
samoistnym poronieniu, ciąz a była silnna i bezproblemowa,

ja zaszlam po 2 miesiacach.Poronienie bylo samoistne.Obecnie jestem w 29 tyg. i na razie wszytko przebiega dobrze.pozdrawiam

ja zaszłam w 2 cyklu po poronieniu.. poronienie było samoistne ale byłam łyżeczkowana... nie powiem.., moja ciąza jest od pczątku z komplikacjami ale jest .. obecnie jestem w 34 tygodniu,.. badania wykazały ze dziecko jest zdrowe...

Gość czyli jak to jest?
czesc dziewczyny ktoras tu pisala ze jak po zabiegu to dluzej trzeba czekac...ale z jakich powodow? rozumiem ze wtedy krwawi sie dluzej itp ale cos pozatym?

Gość ja tezzzzzz
bo samoistne poronieni to z fizjoligiczengo punktu widzenia troche jak miesiaczka- macica sama sie oczyszcza i wydala plod i sluzowke natomiast lyzeczkowanie polga na mechanicznym zdjeciu warstwy sluzowki i tego co moglo zostac w macicy wic gojenie przebiega dluzej mi 3 ginow powiedzialo ze moge sioe starac po kolejnej miesiaczce po poronieniu i tak zrrobilam

Gość olasz
ja poroniłam w 20 tc dla pewności czekałam 3 cykle ale 2 gin mówiło, że organizm się normuje już po pierwszej @...powodzenia