Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bal aaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy na technika farmacji potrzebna jest matura

Polecane posty

waazne dla mnie;/

chyba po szkole sredniej:P

Gość nie potrzebna jest matura
musisz tylko skończyć szkołę średnią. Ale jeżeli chcesz iść do państwowej szkoły na technika farmaceutycznego (nie ma czegos takiego jak technik farmacji!), to musisz mieć conajmniej 4 na świadectwie z chemii. ;) A jeżeli zaocznie to już to nie gra tak wielkiej roli, jednak pracodawcy niechętnie przyjmują tych z wieczorowych/zaocznych szkół.

mam 4 z chemii:):):) mam zamiar w tym roku zdawac na rozszerzeniu biologie i chemie lecz nie wiem czy mi pojdzie...ehh za rok chce poprawiam mature a w międzyczasie zrobic sobie wlasnie technika farmacji. Bardzo mnie to ciekawi... Za rok pragne startowac na Politechnike. W tym roku za pozno sie troche wzielam do nauki no ale madry Polak po szkodzie. Postaram sie w rok wszystko nadrobic. I wlasnie za rok jak mi sie uda to chciala bym ten 2 rok przejsc z dziennego na wieczorowo studium technika farmacji a normalnie studiowac na Polibudzie :)

Powtarzam raz jeszcze, nie technik farmacji, a technik farmaceutyczny ;) To dobry wybór. Ja też poszłam na te studium 3 lata temu, bo bardzo chciałam się dostać na kierunek lekarski, a mi się nie udało więc postanowiłam poprawić maturę. Ale powiem Ci, że nauki w studium jest sporo i poprawiałam maturę aż dwa razy, bo nie dałam rady ogarnąć wszystkiego na raz, żeby napisać na ponad 90%. Obecnie jestem na 1 roku medycyny. Teraz pracuję sobie na godziny w aptece, odrabiam staż, który w sumie i tak nie będzie mi potrzebny jeżeli skończę moje studia (o ile je skończe:P). Pozdrawiam;)

czy ktos moze wyrazic swoje zdanie?

Skonczysz :) Widze ze jestes uparta w swoim dazeniach i tak ma byc!! :):):):P Zycze Tobie i sobie wytrwalosci oraz szczescia:):)

Ja Tobie i sobie również i nie dziękuje. Pozdrawiam serdecznie;)

czy ktos moze wyrazic swoje zdanie?

Ja Cię również serdecznie pozdrawiam:):):)

Gość biedzie dobrze

Gość bie
haaaaaaalooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość rybnik niewiadom
nie chciałabym robić zakupów aptece, w której pracują ludzie bez wykształcenia!!!!! Przecież farmaceuta często sam "kręci" jakieś medykamenty, maści, mikstury a skoro nie zdał matury to jak chce poradzić sobie z połączeniem kilku składników chemicznych żeby nikogo nie otruć? ps.w dzisiejszych czasach nawet najwiekszy idiota zdaje mature, więc jakim cudem ty nie zdałaś?

wiesz co sytuacja zyciowa musialam isc do pracy zycie zmusilo... ale teraz jest prawie lepiej i pragne napisac mature za rok nie uwazam sie za osobe tepa, chce po prostu nadrobic to co jest dla mnie najwazniejsze...

Gość Tuni
Trzeba być tępym żeby nie zdać matury? stuknij się dziewczyno w głowę zanim zaczniesz wypowiadać się na temat o którym nie masz pojęcia! ;/

Gość olquu
czy na technika f. potrzebna jest matura z chemi rozzerzonej czy wystarczy podstwowa. i czy wogóle trzeba miec mature z chemi ?

Gość gość

Odnawiam temat;) na technika farmacji wystarczy szkoła średnia:)

Technik farmacji będzie otwierany w szkołach policealnych,

czy ktoś wybiera się od września do szkoły Plus Edukacja we Wrocławiu? Czytałam że maja bardzo dobre opinie... i się zastanawiam.