Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszek okruszek.

Opieka nad szczeniakiem błagam o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie mam szczeniaczka :)jego mama zmarla trzy dni po wyszczenieniu:)poszlam do weterynarza ,kupilam mleko i karmie go butelka:)dzisiaj ma trzy tygodnie i ma sie swietnie:):)

Gość gość
Ja też mam takiego szczeniaczka ma półtora miesiąca sam je próbuje daje mu jeść co trzy godziny jak dziecku niesiemy jakie mleko mu dawać

Gość gość
Halo mysle ze masz za duzo informacji.mam osobiste doswiatczenie szczeniak 4 tygodnie juz jest mocny i napewno bedzie zyl .podawaj.mu mleko w proszku dla niemowlat od .o do 6 miesiecy musi byc lactose free. Nie przekarniaj .co 4 - godziny.ob owiaskowo.podawaj wode musi byc przegotowana speawc na rece temperature inaczej sie odwodni .pokarm matki jest inny sztuczne mleko inne .trzymaj w cieplym miejscu naj lepiej wloz termofor pod kocyk naj lepiej jakis kudlaty korzuszek bedzie myslal ze to mama.spedzaj znim jak najwiecej czasu taki szczeniak juz zaczyna sie bawic do szczepienia niech niema kontaktu zinnymi psami i za duzo zludzmi .z powodu braku mleka matki.jego im... system jest slapsz .wyhowalam kilka puppies. Jeszcze mlodsze moja sunia miala 5 tygodni juz podawalam jek zmiksowany rosolek .teraz jest 6 letnia mama i ma sliczne zdrowe szczeniak. Mysle ze skozystasz z mojego doswiatczenia i rady .z powazaniem Irena z Australia.