Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frappez

zauroczona lekarzem

Polecane posty

Gość wisienka 86
hehehehe kokardka on zanim zobaczyl moje nogi na wstepie powiedzial tak:"no druga ładna dziewczyna mnie dzis odwiedza,tak to ja moge pracowac":D i tak sie zaczelo.... top secret ja tez myslalam o sexie z nim hehe i mysle ze musi byc niezly w te klocki:D kurde taki na przygode moglby byc:-P

a frappe chyba cos się zatopiła w swoich fantazjach i ma nas gdzies ;) tęsknimy frappe! :)

top secret - to prawda ;) ja kiedys tez tak wyglądalam - ale na szczęscie u jakiegos starszego dentysty ;) i nie zalezało mi zeby mu się podobac :D bo w 60parolatkach to już nie gustuję;) choc jak to mowia : nigdy nie mow nigdy :D wisienka - no to widzę, ze u Ciebie się od razu zaczęło od komplementu ;) nie owijał w bawełnę ;)

Gość wisienka 86
kokardka dokaldnie:)świadkiem tego byla jedna babka z recepcji ktora potem juz nadala reszcie babom,że doktor mnie podrywal:-P

Gość top secret,./
w kazdym razie nikomu nie zycze nawet wrogowi takiego "wypadku". Kokardka maila nie dostalam drugiego :(

he he :D nadała innym bo była na pewno zazdrosna ! ;) ahh.. te baby :P :D

wysłalam jeszcze raz maila.. mozliwe ze zaraz dojdą.. bo juz mi sie kilka razy zadrzalo tak ze wysyłalam do kogos kto miał na interii pocztę, i dochodziło po kilku godzinach nawet..

Gość wisienka 86
zazdrosna???Hmmm mozliwe:D Ja wracam do recepcji po wizycie , a ta babka mowi do drugiej:pan doktor dzisiaj panią podrywal-i spojrzala na mnie.Ja nic.A ta druga:pan dr pania podrywal???a ja nic,tylko sie usmiechnelam.A ona:no juz niech nie bedzie pani taka skromna :D heheh te baby to tak miedzy 35-45 rokiem zycie a ja 24 wiec wiecie hehe

Gość top secret,./
najgorsze to sa asystentki i piguly wscibskie i wredne. Kokardka- mail doszedl :)

no bo one chyba naprawde są zazdrosne o lekarzy.. bo czesto się zdarza ze sa niemile - szczegolnie dla młodych kobiet... pokazuja przed tymi lekarzami brak klasy a potem sie dziwic, ze oni podrywają pacjentki ;) top secret - wiem, juz zdązylam odpisać ;)

Gość top secret,./
Dziewczyny z jakiego rejonu Polski jestescie? ja lubuskie

Gość wedrfgtyhujikol
Zyczę Ci tego samego co mnie spotkało :) szczęścia :) lekarz to dobry albo i najlepszy wybór wiem co pisze ,pzdr

Gość top secret,./
Napisz cos wiecej :) Chetnie posluchamy/ poczytamy :)

Gość frappe*
kokardko! najchętniej przeplotkowałabym tu z wami cały dzień (albo oddała się fantazjom) ale ugrzęzłam robiąc jakąś piekielną prezentacje. dlatego zawsze zabieram się za wwszytsko w ostaniej chiwli! ghrrr... uhuh.. widzę że coraz więcej tu amatorek męskich wdzięków :) miło! Mam nadzieję,że jak wrócę za parę godzinek będę miała co poczytac ;) ściskam!

Gość wisienka 86
ja jestem z wielkopolski:)

frappe - ale mam nadzieje ze doszła Ci odp na mojego maila? bo do top secret raz cos nie doszło :) ojj wspolczuje ze masz tyle roboty :( chociaz.. ja w sumie tez mam duuuzo.. ale.. dzisiaj zrobiłam sobie wolne.. :) no zbiera się coraz więcej wielbicielek lekarzy ;) chociaz poki co to Ty chyba jestes jedyna, ktora mysli o ginekologu ;) bo np odnosnie dentystów to ja i top secret tworzymy zgrany duet ;)

Gość top secret,./
Frappe ja bede siedziec do pozna :) ide teraz na spacerek z psem... wyslalam Ci 2 maile kokardko. W sumie ten drugi to post scriptum hehe taka blahostka :) Lece an spacerek i przy okazji do żabki po zimne leszki :P Taaak chyba tylo my mamy slabosc do stomatologow :P Ja sie sama sobie dziwie bo wczesniej mialam do nich wstret i uraz :P

Gość wisienka 86
to ja tez sie wyrożniam bo wolę chirurgów:-P :-D

tak ogolnie to własnie stwierdziłam, ze sposrod osob stałych na tym topicku jestem najmłodsza :D ale to tak na marginesie ;) a to żabka jest otwarta 3 maja? myslalam ze wszystkie sklepy - oproch tych prywatnych sa dzisiaj zamknięte.. a Ty jedz te orzeszki, jedz, moze akurat złamie Ci się na nich ząbek i będzie kolejny pretekst wizyty u pana doktorka ;) ciekawa jestem czy przybędzie nam specjalizacji, bo poki co wsrod stale tu piszacych mamy 1 gina, 1 chirurga, i 2 dentystów.. no ale jakbyu nie patrzyc: STOMATOLODZY RZĄDZĄ :D

Gość top secret,./
kokardko ja bylam po zimne Leszki a nie orzeszki :D na zdrowie :D

Gość top secret,./
żabka zawsze otwarta i niezawodna, a jaka kolejka!- masakra

ha ha ja to powinnam sie w jakims okuliście zakochac ;D bo chyba mam problemy ze wzrokiem ;) ja nie wiem gdzie ja tam zobaczyłam "orzeszki" no ale... cóz ;)

Gość top secret,./
kokardko- jak oni (dentysci) grzebia Tobie w zabkach to masz otwarte oczka czy zamkniete? bo ja zamykam bo mnie oniesmiala :( jak tylko spojrzy zamykam hehe wiem glupia jestem

Hej dziewczyny:) Kawka na mnie tak rano podziałała, ze cały dzień spędziłam w biegu:) Widzę, ze topik się rozrasta. I teraz czas najwyższy stwierdzić, ze oprócz brata chirurga, to nie mam takich doświadczeń z lekarzami jak Wy:( czas się za jakimś przystojniakiem rozejrzeć:) Oczywiście żartuje:D M. by mi nie wybaczył:P kochane, obiecuje, ze będę Was stale podczytywać:)

Gość frappe*
old enough! zaglądaj do nas! :) i zdradź jeszcze jaki macie staż nasza szczęśliwa mężatko :) leszki orzeszki :D też mam ochotę.. szykują się ciężke dwa dni, ale potem znów będę leniuchowac :D i z wami dyskutowac. jezusie, po tym wszytskim chyba ostatnia wizyta nie będzie zbyt łatwa. mam nadzieję, że obejdzie się bez badaniaaaa.. top secret, a ty kiedy wybierasz się do pana doktorka?

Gość frappe*
kokardeczko, dostałam wiadomosc! napewno się odezwę!:)

old - podczytuj i czasami się odzywaj ;) wiesz, z jednej strony fajne sa takie zauroczenia, ale z drugiej to ja bym chyba o wiele bardziej wolała takie ustabilizowane życie.. z męzem u boku ;) tzn moze nie teraz.. ale tak za 5 lat na pewno :D ale ogolnie to brakuje mi takiej stabilizacji... top secret - a wiesz, ja też mam zamktnięte oczy często.. tak po prostu.. nie ze wstydu.. bo jeszcze przed NIM to moze troche głupio bylo mi sie patrzyc mu w oczy bo wtedy oboje sie peszylismy, ale inni dentysci sa mi obojetni a tez zamykam oczy. chyba ze jest jakas fajna lampa na suficie to ją wtedy obczajam :D

frappe- a moze badanie będzie jakims przełomem? :D:D:D co do mojego stażu... 4 lata:) ale znamy się ponad 5.... i jeszcze jesteśmy w dwójkę:) co niebawem powinno się zmienić:)

Gość frappe*
wow! skąd ta szybka decyzja o ślubie?! ogromna namiętnosc was opanowała :) ? Jej, dziewczyny, ja strasznie się boję legalizacji związku. tzn, mówię tak przyszłościowo, bo też uważam że jestem za młoda. czuję się za młoda :P jakos tak mam niepoukładane w głowie, że najchętniej w ogóle bym się nie żeniła tylko żyła na kocią łapę. i nie wiem z czego to wynika... Chyba jakaś terapa by mi się przydała ;)

frappe- a ja wiem czy szybka decyzja? chyba nie aż tak bardzo:) też kiedyś myślałam podobnie...ze na kocią łapę wystarczy...ale mój M mnie przekonał, ze slub jest dopełnieniem związku.... taką wisieńką na torcie:) a mam znajomą, która bierze slub w lipcu a znają się dopiero pół roku. W dodatku to jej pierwszy facet a ma kobitka 29 lat!!!! starsza ode mnie o rok:) i wydało się, jaka stara jestem:P