Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doppler effekt

moze wyda wam sie to dziwne ale mam taki problem

Polecane posty

Gość doppler effekt

w piatek bylam u fryzjerki, chcialm lekko podcieniowac wlosy, bo mialam bardzo zniszczone i strasznie mi wypadaly mam z natury krecone wlosy i kazde radykalne ciecie bardzo je skraca oczywiscie podciela nie tyle ile chcialam, przez co gorna warstwe wlosow mam bardzo krotka oglnie widac zmaiane gloym okiem, wyraznie widac ze sa krotsze zlapalam strasznego dola w zwiazku z moja nowa 'fryzura', siedze caly weekend w domu bo boje sie pokazac ludziom na ulicy, no ale we wtorek trzeba bedzie isc do pracy;/ w dodatku w przyszlym tygodniu mam randke z powedzmy moim chlopakiem, spotykamy sie juz jakis czas i bardzo sie mu podobam (podobalam?) boje sie ze nie bedzie sie chcial spotykac przez te moje wlosy jejku pocieszcie mnie jakos bo naprawde swiruje;/

Gość ja ci radze
wyrwij sobie wszystkie kudly one przynajmniej beda mialy mozliwosc niebytu na twoim glupim lbie;):D

to jak wygladasz tak tragicznie to je zepnij jakos

Gość doppler effekt
nie wiem czy tragicznie - inaczej po prostu, gorzej ;/ jak zepne to jest jeszcze gorzej ;/ myslicie ze jestem glupia ze sie tym przejmuje? ;/

Gość IlonaW
Chyba jeśli się spotykacie, to widzi w Tobie więcej niż włosy.. :)

nadrabiaj dobrą miną i że uważasz że nowa fryzura jest świetna bo potrzebowałaś radykalnej odmiany. a jeżeli źle wyglądasz kup prostownice i prostuj je póki nie odrosną

Gość IlonaW
Może głupia nie, ale wydaje mi się, że za mocno się wszystkim przejmujesz. Zycie jest zbyt krókie aby przejmować się tym, czy włosy nie mają za mało o 3 cm. długości. Już dwa dni zmarnowałąś, może nie zmarnuj jutra na przejmowanie się sprawami mało ważnymi. :)

Gość NEWARK
autorce tematu proponuje tylko i wyłącznie jedno.. zrobić kupe i wysmarować sobie nią klatę

Gość doppler effekt
ale one tak powoli rosna... ogolnie od jakiegos roku borykam sie z problemem z wlosami i mam swira na ich punkcie, duzo mi juz wypadlo i mam na ich punkcie kompleksy ;/ chyba sama stwarzam sobie problemy a jak ktos sie mnie zapyta czemu obcielam wlosy to powiem ze chcilam i ze nowa fryzura zajebiscie mi sie podoba :D

Gość Lndrynka_ahh
buhahahahashahah jaka idiotka z ciebie! żal ku*wa normalnie idx kulaj dropsa a nie piszesz na forum albo zerżnij sie z poduszką;]

Gość ELizzza20
wyprostuj je wszystkie to sie ułoża

Gość Lndrynka_ahh
niech sobie na swojej smierdzącej cipie wyprostuje ;]

Świetnie CIę rozumiem, ostatnio sama zdecydowałam się na cieniowanie włosów... A kiedy zobaczylam sie w lustrze to ... Czekam aż odrosną... Ciężko trafić na dobrego fryzjera i czasami ciężko przedstawić swoją wizję jak te włosy mają wyglądać...

Gość doppler effekt
ale jestes wulgarna landrynka zal ;/

Gość doppler effekt
niestety nie moge prostowac bo nie chce ich zniszczyc mam malo wlosow, wypadly mi bo chyba mam chora tarczyce ;/