Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleszja

mąż zarejestrował sie na portalu randkowym be 2

Polecane posty

Gość aleszja

mam dostęp do jego skrzynki z racji służbowej tłumaczy sie że wypełnił to przy okazji jakieś reklamy przeprasza mnie , błaga, kupił perfumy , mówi że mnie tylko kocha a to to głupota co mam mysleć na ten temat ? wszystkie propozycje z tego portalu wyrzucił i sie skasował ale co mam myśleć wg was ?

Gość IlonaW
Przeprosił. A co masz myśleć, widocznie zrobił głupotę, do niczego nie doszło. Może nie czuje się atrakcyjny, może chciał Cię zdradzić, może szuka przyjaciół. Ciężko przewidzieć.

Gość aleszja
cały czas mu to wypominam np mówię że wole obejrzeć ciekawy film niż szukać przygód jak niektórzy na portalu randkowym a on mówi że jestem okropna i żebym przestała..głupio mu nie wiem czy mam o tym zapomnieć i udawać że nic sie nie stało ?

Gość IlonaW
Powiedzieć tylko, że zabolało Cię takie zachowanie, bo Go bardzo kochasz i że poczułąś się zagrożona. A jeśli czegoś Mu brakuje w waszym związku, to chciałąbyś szczerze o tym porozmawiać. Jesli powie, że niczego Mu nie brakuje zostawić tę sprawę w spokoju, zaznaczając, że nie zgadzasz się na zakładanie kont na tego typu portalach.

moj chlopak tez sobie zalozyl konto na jakims randkowym bylam zla strasznie bo czytalam jego dane ze szuka dziewczyny do spotkan w celach ekhm... wiadomo... i ze jest wolny.... tylko ze zalozyl to konto ale nigdy tam nie wchodzil nawet nie aktywowal linka wiec wybaczylam mu