Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona jagoda

Luara,Liwia czy Oktawia ?

Polecane posty

Gość zielona jagoda

Jakie byście z tych TRZECH wybrały,jeśli ma ktoś komentować że brzydkie głupie itd to bezsensu tracić czas, ja nie gustuje w imionach typu Ania,Asia,Tosia,Kasia etc nie mam nic do tych imion ale nie dałabym tak córce na imie. Także bardzo prosze operować tymi 3 chyba że chcecie sie pochwalić jak Wasze pociechy sie nazywaja ! :)

Gość zielona jagoda
literówka w temacie oczywiście o Laure chodziło

Gość Bronek z Bielawy
Laurka :D zdecydowanie

Gość mi się bardzo podoba imię
Liwia :-)

Gość :) :) :) :) :)
obstawiam Oktawię ale lepiej brzmi męska wersja Oktawian tylko jak to zdrabniać Oktawku czy Oktuś albo Oktusia :D

jak bylam w ciazy zastanawialam sie nad imieniem dla corki, myslalam o imieniu Sara lub Laura. na Twoim miejscu wybralabym imie Laura :)

Gość Laura ładnie...

Gość zielona jagoda
dziękuje bardzo za 'glosy' i życzliwość bo przeglądając inne tematy tego typu bylo pełno opini że nienormalna matka bo chce nazywać tak czy siak dziecko,jest to indywidualna decyzja zdaje sobie sprawe że nie wszystkim sie beda podobać ;)

Gość _kamisaaa
Oktawia raczej nie- ja bym się żle czuła z takim imieniem.. Laura bardzo ładne i kobiece- pasuje do osoby w każdym wieku:) Liwia ciekawe, mam znajomą która tak się nazywa, śliczna dziewczyna- ale to Twój wybór:)

Gość zielona jagoda
do 6 mc też byłam przekonana nad Laura i to była moja faworytka ale 3 tyg temu gdzieś ta Liwie wyczytalam i tak sie zaczeło a ponad tydz temu propozycja przyszłej babci - Oktawia i też jakoś wpadło mi w ucho co prawda jest inne ale jakoś spodobalo mi się. Mąż mówi że Laura lub Liwia dlatego postanowiłam tu sięgnąć porady

Gość Ares.
laura..laurka, skoda ..Oktawia, oliwka śliwka.. szkoda że nie będzie chłopiec mogła byś go nazwać domestos..:D a tyle jest polskich imion..

jesli mam wybierac z tych trzech to miejsce nr 1 to LIWIA, ciekawe i orginalne imie (choc sama bym tak dziecka nie nazwala) nr 2 to Laura - ale to imie odradzma bo jest bardzo "oklepane" teeraz ciagle slysze ze ktos ma mala laure, nr 3 Oktawia - jak dla mnie tak me4sko to imie brzmi

Gość zielona jagoda
Ares. gdybyś nie miał problemu z czytaniem ze zrozumieniem to wiedziałbyś o co chodzi ale rozumiem że na Twój poziom inteligencji ten tekst wyżej jest zbyt nie zrozumiały.

Gość do lipowa dama
Laura

Gość zielona jagoda
dziękuje bardzo za opinie widze że góruje Laura ale Liwia jej depcze po piętach ;) chyba jednak z obiegu wyłącze Oktawie ,choć ujęło mnie to imię nie wiem sama czemu.

Gość ;) :):):)
dużo jest pięknych imion Sara to brzmi dumnie , Liwia dostojnie a Laura to mi się jakoś dziwnie nieciekawie kojarzy, pomyśl jeszcze nad Dagmarą , Wiktorią lub Emilią też niezłe :D

Gość zielona jagoda
Wiktoria też piękne imie ale już w rodzinie są 2 jedna pół roczku druga 4 latka w tym córka siostry więc rozumiesz .

laura kojarzy mi sie z niezbyt urodziwa dziewczyna, znam kilka i wszystkie sa niezbyt ciekawe dlatego odpada, oktawia jak dla mnie calkowiecie odpada, wogole mi sie nie podoba, wiec chyba ta liwia calkiem ladne imie, chociaz sama wolalabym lidia.

Gość bleeee Laura
najlepsza z tego syfu co podalas :O

Gość OLGA277777
Z TYCH TRZECH IMION TO Laura:)

Gość A moze Lidia?

Gość olgirdka3333
Liwia

Gość zielona jagoda
napisałam już że Oktawia jednak odpadła ,urzekło mnie to imie ale nie na tyle aby nadać je dziecku,nie chce żeby miało pseudonim auto czy coś . ;)