Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doniczkowa

z chłopakiem na komunię - poradź! :(

Polecane posty

Gość Doniczkowa

Witam Niedługo komunia mojej bliskiej kuzynki. Zostałam zaproszona wraz z moim chłopakiem z którym jestem od września zeszłego roku. On stwierdził najpierw że nie idzie bo to uroczystość rodzinna i nie po prostu. Tydzień temu pokazałam mu oficjalne zaproszenie i o dziwo zgodził się. Dziś, tydzień przed uroczystością stawia mnie w sytuacji niezręcznej, mówi że nie powinien iść bo to rodzinnie bo to sami najbliżsi i jak on tam ma być. Dla mnie jest logiczne że jeśli się z kimś jest już te pół roku (co innego gdybyśmy dopiero zaczynali) to to jest oczywiste ze sie chodzi razem. Co ja mam myśleć teraz? :( Jest mi przykro.

Gość
dziwak jakis

Gość _kamisaaa
Chłopak być może się krępuje:) a zna Twoją rodzinę? teraz to robi się coraz bardziej popularne że chodzi się z osobami towarzyszącymi na komunię, kiedyś tylko rodzina była zapraszana bez osób towarzyszących ale teraz jest inaczej. Spróbuj mu to wyjaśnić, ale do niczego go nie zmuszaj, w końcu to tylko komunia;) może wstydzi się od razu spotkać całą Twoją rodzinkę:)

Gość Doniczkowa
nie zna, nie zna dobrze a to raczej z własnej winy bo nigdy nie chciał poznać...