Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z ładnego okienka

Mezalians?

Polecane posty

mam dwadzieścia lat. studiuje prawo. pochodze z bardzo zamożnej rodziny i moi rodzice nie akceptujamojego zwiazku z chlopakiem z rozbitej rodziny tylko dlatego ze nie ma pieniedzy i niestudiuje a moje uczucia sie nie licza. Nie chce wybierac miedzy nim a rodzina. czuje sie nieszczesliwa:(

Gość Rodzina nie zawsze ma racje
ale warto brać pod uwagę ich sugestie.

Gość a co on robi ?? ile ma lat
ma choc mature?

czyli, że co mam oceniać ludzi na podstawie zasobnosci konta bankowego, znajomosci jezykow czy wyksztalcenia?

jest po technikow samochodowym i pracuje w warsztacie a jakie to ma znaczenie?

nie chodzi o to czego wiem czy czego nie wiem tylko jak rodzice moga stawiac dziecku takie warunki "my albo on"

Gość _kamisaaa
Teraz studia nie gwarantują dobrej pracy- grunt że chłopak pracuje i jest uczciwy. Jakieś kursy czy szkolenia można zawsze zrobić- najwazniejsze jest to co czujesz do niego i jakim on jest człowiekiem. Czasem właśnie taki mechanik o dobrym sercu jest tysiac razy bardziej wartościowy niż zakochany w sobie studencik który utrzymuje się z pieniążków rodziców..:)

ak tylko moi rodzice dobrze zdaja sobie sprawe ze beznich przynajmniej teraz sobie nieporadze nie moge odejsc z domu bo to bedzie oznaczalo koniec z ukochanym prawem, niestety te studia wykluczaja prace dorywcze albo sie ryje albo niestudiuje. maja mnie w garsci

Gość _kamisaaa
Doskonale to rozumiem, też studiuję i oprócz stypendium to rodzice mi czasem pomagają finansowo, nie ma kompletnie czasu na pracę niestety... ale postawili Ci takie ultimatum że nie nie bedą Ci dawać kasy jeśli będziesz spotykać się z mechanikiem? Moim zdaniem to gruba przesada! sprobuj jakoś pokazać że Ci na nim zależy, nie naciskaj na nich, niech stopniowo poznają Twojego chlopaka może jest jakas szansa ze go zaakceptują:)

Gość iaushdjskhfjkdnfjksdnfjksngf
Miedzy wami moga byc duze roznice nie do przejscia. Ale mzoe dopiero pozniej to zauwazysz. Spokojnie, jestes mloda. Skoncz najpierw studia i jak nadal z nim bedziesz to pozniej bedziesz sie martwila. Chocicaz jzu wtedy nie bedize czym bo nie ebdizesz zalezna od rodzicow.