Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brykajaca siksa

depilatory- opinia

Polecane posty

Gość brykajaca siksa

dziewczyny, ktory waszym zdaniem model depilatora jest lepszy? Philips Satin Perfect HP6572 czy Braun Silk-epil Xpressive 7280. Prosze o opinie, bo zastanawiam sie nad kupnem ktoregos ztych dwoch depilatorow, ale nie moge sie zdecydowac ktory:P

Gość Ekspert_Philips_Depilatory
Szanowana Pani, ze swojej strony mogę wypowiedzieć się na temat depilatora Philips Satin Perfect HP6572. Jest to depilator z nowej serii który już za jednym pociągnięciem pozostawia nogi gładkie a to wszystko dzięki głowicy szerszej o 30%. Depilator posiada ceramiczne dyski, które są pokryte antybakteryjną powłoką. Dodatkowo specjalna faktura zastosowana w dyskach pozwala na usuwanie nawet najcieńszych włosków. Depilator posiada system wibrujący który podnosi leżące włoski. Do krótkich włosków przydatny będzie również system napinania skóry. Depilator posiada wbudowaną lampkę która oświetla włoski. Do zestawu dołączona jest także pęsetka ze światełkiem i lusterkiem - do depilacji brwi. Jeżeli potrzebuje Pani bardziej szczegółowych informacji proszę o kontakt mailowy : magdalena.mazurkiewicz@heureka.pl Chętnie pomogę. ----------------------------------------------------------------------------------------- Ekspert Philips Depilatory, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące depilatorów marki Philips oraz depilacji. Zapraszam do kontaktu w prywatnych wiadomościach lub bezpośrednio w dyskusjach.

Gość maryska646
mam i philipsa (tylko troche starszy model ) i brauna najnowszy,moim daniem braun o niebo lepszy ..

Gość Ekspert_Philips_Depilatory
Szanowana Pani maryska646, Ponieważ technologia depilatorów rozwija się bardzo szybko, każdy starszy depilator będzie gorszy od nowego niezależnie od firmy. Trudno będzie porównać jeden model do drugiego. Jeżeli mogę zapytać, to jakie dokładnie modele depilatorów Pani posiada? Zachęcam również do kontaktu bezpośredniego: ekspert@philips.com Magdalena Mazurkiewicz ----------------------------------------------------------------------------------------- Ekspert Philips Depilatory, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące depilatorów marki Philips oraz depilacji. Zapraszam do kontaktu w prywatnych wiadomościach lub bezpośrednio w dyskusjach.

Gość gość
Panasonic ES-ED90-P503 to mój model i polecam, nie widzę żadnych wad, same zalety i komfort użytkowania.