Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja2236

Co jest ważniejsze ładna twarz czy figura?

Polecane posty

Gość Maja2236

Na co mężczyźni najbardziej zwracają uwagę?

Gość glupie pytanie ale co tam
Na to i na to :)

Gość gczaib
ja na to pierwsze

Gość na twarz

Gość Lndrynka_ahh
chlopacy patrzą tylko naa ku*wa szparki zeby ich wyruchały! i tyleee a pozatym dla chlopaka liczy sie wygląd a tak naprawde ''Łdna miska jeśc ci nie da'' chłopacy zastanuwcie sie!! bo chude laski nie mają uczuć!! i są pustee spujrzcie raz na puszyszciejszee!! pozdro

Gość Maja2236
Bo prawda jest taka że ja waże trochę za dużo noszę rozmiar 42 przy wzroście 175. I dziwię sie że faceci zwracają na mnie uwagę.znajomi mówią że przez to że mam ładna twarz i duże piersi:-( ale wolałabym być szczuplejsza

Gość twarz najważniejsza
maja, przecież to że jesteś przy kości nie oznacza że masz brzydką twarz. a wypowiedzi landrynki to nawet komentować nie będe :D

Gość kiiiciiaaa
ejjj ja jestem szczupła i nie życze sobie zeby ktoś mówil, że nie mam uczuć!

Wszystko jest ważne. Oczywiście gusta są różne. Jeden lubi większe oczy inny większe cycki. Kwestia eksponowania swoich walorów ;). Dobra kobieta ukrywa wszelkie wady pokazując tylko to co ma dobrego :D

Gość Szmatabuahahahahaha
duże oczy są okropne,oczywiście że na twarz(widze że zachciało ci się skakać po kutasie)

Gość iaushdjskhfjkdnfjksdnfjksngf
Maja Tobie sie kilogramy pojebaly czy ejstes anorektyczka?

Gość iaushdjskhfjkdnfjksdnfjksngf
sorry, nie do czytalam do konca myslam ze 42 to kg;p

Gość kremmi
z tego co obserwuje, to super figura+srednia twarz bardziej przyciaga niz ladna twarz i taka sobie figura. Nie znam laski, ktora ma boskie cialo i jest sama, za to znalazloby sie pare samotnych ladnych dziewczyn, ale z lekka nadwaga.

Niestety lekka nadwaga w przypadku kafeterii to 120kg :O. A tak poważniej to po odkryciu "prawdy" facet nie ucieknie, jak się już natrudzi i zdobędzie kobiecinę to przecież jej nie zostawi bo ma słabe cycki :D

Gość figura

po kilku juz latach malzenstwa gdyby nie figura to bym w ogole zony nie "bral" - no niestety taka prawda. Niektorzy pisza ze nad figura mozna popracowac - otóż nie zawsze, Tu nie chodzi o to żeby kobieta był chuda/szczupła tylko miała odpowiednie proporcje. jeśli ma talję , ładne jędrne piersi ładną skórę, zadbane włosy, to nie musi być wcale ładna - jestem i będę gotowy w kilk sekund. Przy "niewymiarowej" czyli nawet szczupłej nic mi nie stanie - sprawdzone w real (powtarzam nie chodzi o to że jest gurba- bo nawet guba będzie zajebista tylko musi mieć odpowiednie proprcje) Dla mnie najważniejsze są zgrabne nogi, potem talia z biodrami piersi buzia na końcu. Nawet przy ślicznej buzi gdy reszty nie ma czar pryska