Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senatorka 17

Moja mama od tygodnia kaze mi chodzic spac i mieszkac u obcych ludzi...

Polecane posty

Gość Senatorka 17

Mamy w domu remont i wszystkie sciany sa skute, zrywane podlgi, itd... wszystkie procz jej pokoju. Jak wychodzi do pracy i wchodzi ekipa remontowa to ja jestem w szkole (1 kl. liceum). No ale jak nadchodzi noc to mama uzala ze nie ma mowy aby spala w tym kurzu i mam chodzic do jakis ludzi- mama ponoc ich zna i tam nocowac. Problem w tym ze ci ludzie to TRZECG DOROSLYCH FACETOW. Mama mowi ze to sa jej dobzi znajomi (?????nigdy ich na oczy nie widzialam) i ze dobrze mi tam bedzie. A wieczorami oni pija,aleca w moja strone rozne teksty. Pokoj ktory mi dali to taki przewodni i czesto tam przechodza jak ja (udaje bo sie boje zasnac) spie. Dam glowe sobie ucicac ze zrobili mi nawet zdjecie jak spalam. wstydze sie porozmawiac z mama a remont ma trwac...OKOLO MIESIACA!

Gość niuchacz
spokojnie, to geje a oni sie brzydza kobietami dobrze ze to ty nie masz do swojego pokoju przez ich pokoj bo to co bys zobaczyla mogloby sie odbic fatalnie na twojej psychice rozen w wykonaniu trzech facetow... masakra ! poza tym... to prowokacja :D

Gość Senatorka 17
Nie interesuje mnie to czy uwazasz to za prowokacje czy nie. Faktem jest ze lubie co jakis czas wejsc na kafeterie i posmiac sie z tych waszych glupich tekstow. Ale teraz prosze o pomoc co pwoinnam zrobic...

Gość Senatorka 17
O Boze, to nie mialo byc na erotycznym .Przepraszam

Gość niuchacz
no coz, skoro wstydzisz sie porozmawiac z mama, a jak mniemam skonczylas juz 15 lat, to powinnas maksymalnie uprzyjemnic sobie czas spania w towarzystwie trzech gejow...

Gość pozytywnie zakręcony 123
niuchacz mam wrażenie, że chciałbyś znaleźć się w tej sytuacji... czyli uprzyjemnić sobie czas w gronie trzech gejów

Gość Senatorka 17
Przegraliście życie:(

Gość Senatorka 17
kto mnie podrażni ?

Gość Senatorka 17
odwłok mi śmierdzi

Gość Senatorka 17
A dzisiaj w nocy najpierw najmłodszy z nich położył się niby przypadkiem do mojego łuszka. I poprosił czy bym mu nie obciągnęła z połykiem bo bardzo mu siem podobam. I w trakcie tych igraszek pszyszli pozostali dwaj i wtedy odbyła się ostra jazda na trzy baty. Jeden mnie dmuchał w cipcię, drugi w dupcię no a temu trzeciemu obciągałam. Na szczęście byłam lekko pijana wienc nie za durzo pamiętam. Za to rano byli dla mnie bardzo mili.

Gość foczka analna
hmmm też tak lubię. Sama mieszkam z 4 kolegami. Codziennie sie ruchamy. Jeden z nich robi mi fisting analny, bo dupcia mi sie rozciągnęła.

Gość dadadada
wypowiedź Senatorki 17 o godzinie 22:45 to podszyw widać od razu po błędach ortograficznych, już nie wspomne o samym głupim tekście.