Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ło matko z córką ....

Lepsze włosy cieniowane czy prosoto ścięte?

Polecane posty

Gość ło matko z córką ....

Mam aktualnie ścięte prosto, ale wydają mi się takie zwykłe, ale kiedy miałam pocieniowane to w ogóle mi się nie układały i musiałam ciągle prostować :( Najchętniej bym nosiła perukę 😭

Cieniowanie jest dobre dla gęstych i grubych włosów,jesli są niezbyt gęste to cieniowanie jeszcze je optycznie przerzedzi,a jesli do tego są cienkie i delikatne to będą się niefajnie układac i w ogóle wyglądac niezbyt

cieniowane, ale jeżeli Ci sie puszą, mają tendencję do kręcenia to nie cieniuj bo będzie Ci trudno sobie z nimi poradzić.

Gość ghytuhyrgnyjdvbfcd
tez mam dylemat bo mam proste wlosy rownej dlugosci i albo sciete na polokraglo i jak sa sciete prosto to wygladaja jak z reklamy takie rowniutkie ale czuje sie nijako i zwyczajnie, tak grzecznie :O w dodatku jestem blondynka i to jeszcze podkresla taka delikatnosc i dziecinnosc rysow mojej twarzy bladej. jak widze kobiety w zwiewnych fryzurkach jakby uczesanych przez wiatr to od razu wpadam w kompleksy. z kolei jak mialam wycieniowane to wygladalam jakbym sie nie uczesala rano, takie strzepy na koncach. najchetnie bym sie wymienila z kims na wlosy :O

Gość renataraaa
upup

Gość a ja ladne wlosy mam
a ja mam proste i m oj chlopak mowi ze mam sliczne wlosy;)