Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azaliaaa

jak uwierzyc w siebie?

Polecane posty

Gość azaliaaa

powiedzcie mi jak uwierzyc w siebie. mój facet mówi ze ejstem dla niego najpiekniejsza na swiecie. Mam niby ładna twarz(w to jestem w stanie jesczce uwierzyc) ale mam cholerne kompleksy na punkcie figury. Nosze rozmiar 42.Waze 82 kilo przy wzroście 172. Powiedzcie mi, podrzuccie jakies fotki zebym uwierzyła ze w takiej wadze mozna świetnie wygladac pozdrawiam zalamana azalia

Gość akermannnnn
Moim zdaniem tez nie bardzo granica dobrego wygladu to rozmair 40

Gość azaliaaa
moj facet odmawia mi seksu od wielu miesiacy,, bo mowi ze bral sobie ladna i zgrabna, a wieloryba nie chce miec w lozku 😭

Gość azaliaaa
jak mnie brał to bylam grubsza niz teraz:) ndurny podszywie

Gość
kompleksów nie ma :) ludzie sami sobie tworzą w głowie krzywy obraz samego siebie :) Zycie jest piękne i trzeba sie nim cieszyć :) masz 2 nogi, 2 rece, i ładną buzie i super faceta (tak sądze) :)

Gość azaliaaa
Super facet jest, kocha mnie i pozostaje chyba tylko kwestia podobania sie samej sobie. Nie warto przejmowac sie co ludzie mysla, bo nie mysla za czesto:) Szukam przykładu, który uzmysłowi mi ze pulchne jest piekne:D

Gość
spójrz w lustro i popatrz na SIEBIE, a nie sugeruj się fotoszopami :). a dla zabicia czasu zawsze można pouprawiać jakiś sport :P.

Gość azaliaaa
sport zdecydowanie uprawiam i moje cialo sie zmienia niekoniecznie chudnie, ale wyglada atrakcyjniej. Chciałabym dobic do 72 kilo i mysle o Dukanie.Czy można wtedy uprawiac sport?czy jest sie zbyt slabym?

Gość azaliaaa
jestem gruba jestem gruba locha

Gość azakk
ja własnie mysle ze kwestia uwierzenia w siebie, to kluczowa czesc kazdej diety. O ile nie najwazniejsza

Gość a ja mam wzrostu 168cm a
waga 65kg i rozmiar 44 nosze :(

Gość azaliaaa
niemozliwe, moze sama sobie zawyzasz Moze to tez wina ze wiecej waze, niz wygladam, od pol roku regularnie cwicze 4-5 razy w tygodniu