Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gus gus david

mężczyźni w ogóle nie zwracają na mnie uwagi

Polecane posty

hahahahaah dziewczyno nie jestes wcale gruba!!!!!!!!!! kto ci takich glupot nagadał???? ty nawet nadwagi nie masz twoj problem tkwi w glowie i w kompleksach. jak sama sie sobie nie bedziesz podobala to nikomu innemu tez sie nie spodobasz. faceci lubia laski pewne swojej urody i wartosci! musisz uwierzyc w to ze jestes atrakcyjna to i inni to dostrzega

Gość gus gus david
wg jednych nie jestem gruba wg niektorych wytycznych powinnam ważyć 58kg .. 168-110.. nieistotne.. w każdym razie chcialam sie dowiedziec, na jakie kobiety mezczyzni zwracaja uwage

Gość cvbnhg
na proporcje talia-biodra

na pewne siebie. i nie daj sie otumanic jakims chorym wymyslem, ze koniecznie od wzrostu trzeba odejmowac 110. przeciez sa rózne budowy ciala, proporcje.

Gość gus gus david
mam przyjaciolke ktora jest chuda , piekna, wysoka i non stop mi sie żali, ze jest gruba, wiec jak patrze na siebie, to mi żal... ale zamiast schudnac, to miewam kompulsywne obżarstwo słodyczami i nie wiem już.. a tak w ogóle.. to nie wiem gdzie można poznawać mężczyzn..

"gus gus david jak ktoś tu napisał.. laska z średnią twarzą i fajna figurą ma lepsze wzięcie niż ładna twarz i lekka nadwaga, to jest święta racja... od jutra dieta " Ale bzdura:P.U mnie większą szansę od byle szkieletora ma 90 kilogramowa 180 centymetrowa panienka urodzona we właściwym miejscu i czasie:P.

Gość gus gus david
gadasz tak, a i tak Ci nie wierzę... jesteś mniejszością, albo robisz sobie jaja

Gość
nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

Gość gus gus david
mówię ze swojego doświadczenia ..

wbilaj sobie cos do glowy, trzymasz sie tego i widzisz swiat tak jak chcesz widziec.

Gość gus gus david
no to powiedzcie , gdzie można poznać fajnych męzczyzn?

Gość
pewnie fajni sa zajęci albo pochłonięci praca

na kafeterii. ja jestem zainteresowany :classic_cool:

ale to nie do ciebie bylo

Gość alma124
Fajnie tak sobie pisać,Ja mam juz faceta 11 lat i super malucha nom powiedzmy 6 latka,I czegoś mi brakuje .Spotkałam faceta moich marzeń jest nauczyciela mojego synka aż mnie skręcą na jego widok.Wydaje mi się ze on tez ,, coś ..do mnie czuje he he he ,ale jest sobą chyba boi się o reputacje,stanowisko no nie wiem ....

Generalizując.. ludzie nie mający problemów znajdą sobie coś co je zastępujące. W końcu spokojne życie bez stresów bywa nudne. 😴

Gość Monique222
nie wiesz czy nie zwracają uwagi może im się nawet podobasz a o tym nie wiesz? może nie dajesz im na to szansy żeby np do Ciebie podeszli

Gość Monique222
wiele zalezy od naszego nastawienia . jak mialam do siebie złe nastawienie bo byly takie miesiace nie mialam zbytnio powodzenia ,a jak w tym roku zaczełam mieć dobre to same komplementy słyszę . tak od kwietnia slyszę tyle komplementów ,że jest to aż nie wiarygodne i o od obcych facetów czesto. a nie przytylam nie schudłam , pozornie nic sie nie zmieniło ,a jednak zmienilo się sporo i faceci to widzą. . wiec jaki z tego wniosek? wiele zalezy od naszego nastawienia i dobrego samopoczucia we własnej skorze. może wydaje sie to banalne ,ale tak jest. myslisz ,że ludzie nie widzą jak ktoś ma kompleksy? widzą to od razu. a jak się źle czujesz ze swoja wagą , schudnij , nie jedz dużo , nie jedz słodyczy

Gość podba mi sie moniqe222
:classic_cool:

Gość warszawianka młoda słowianka
ja też mam lekką nadwage ale,za to podobno bardzo ładną twarz i długie blond włosy i na powodzenie nie narzekam bo mam bardzo duże:P

Nie chwal się bo jestem z okolic warszawy i wiem że warszawianki to straszne pindy :D

ograniczona jesteś do granic możliwości że aż, żaaal:P

to że napisałam że mam blond włosy i ładną twarz równa się z tym że jestem pindą???!!!! porypana jesteś...

Jak już to ograniczony, kolor włosów nie gra roli nawet wielkość cycków liczy się pochodzenie. A warszawianki to pindy, od nosa wyżej zadzierają tylko nogę :D

Gość jestes za gruba i tyle w temac

oświecę cię chłopcze...:p To że przyjechałeś ze swojej wsi do nas i poznałeś pare pind swojego pokroju,nie oznacza że wszystkie warszawianki takie są...:P

Nie dość że pinda to jeszcze kłótliwa :) 👄

to ty zaczołeś tą pseudo "kłótnie":p