Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 2, 2010 Bez sztucznych odzywek etc. I jaka dieta? Co jesc zeby nabrac masy miesniowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka wulkanizatora 0 Napisano Maj 2, 2010 a6w ;) a dieta.. raczej proteinowa. Nie znam się na tym za bardzo, ale białko chyba sprzyja przyrostowi masy mięśniowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z białka się składasz więc Napisano Maj 2, 2010 białko jedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 2, 2010 a dla wegeterianki? jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka wulkanizatora 0 Napisano Maj 2, 2010 Tak, jaja. Oprócz tego mleko i jego przetwory, sery twarogowe, ryby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z białka się składasz więc Napisano Maj 2, 2010 wegetarianizm jest dość szkodliwy, człowiek jest wszystkożerny, a nie tylko roślinożerny. ja 4 lata byłam sobie zdrowie zepsułam. w pewnym momencie to się odbije, prędzej czy później, a potem będziesz sobie w brodę pluła. mleko, jaja, ryby, mięso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 2, 2010 ja jestem 8 lat i zdrowie raczej POPRAWILAM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach