Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna nieznajoma z dworu

czy duzo dzisiaj zjadlam?

Polecane posty

witajcie, zjadlam dzisiaj rano na sniadanie dwie i pol kromki chleba z pomidorem w postaci kanapek, po poludniu salatke, ok 150 g (salata, ogorek, pomidor, papryka, ser feta, sos) i gofra z bita smietana oraz ciut chipsow i sie zastanawiam czy moge zjesc dzis jeszcze udko kurczaka pieczone czy moze lepiej zostawic je sobie na jutro na obiad? powiedzcie co myslicie bo ja nie potrafie ocenic mojego odzywiania obiektywnie

no

No dobra, prawda wygląda tak - sniadanie: bochen chleba ze szmalcem ze szpyrkami i kiszonym ogórem, drugie: worek orzechów laskowych polanych marmeladą z wiśni, obiad: trzy golonki z czterema piwami oraz 2 kg zmiamniorów, podwieczorek: tort czekoladowy, kolacja: 10 serdelków wieprzowych z 8 bulłkami i masłem swojej roboty, druga kolacja: właśnie gotuję nózki wieprzowe, sztuk7.

Gość vbcthjnmm
jesli sie odchudzasz to nie jedz udka jesli nie - mozesz zjesc

podszywacz 🖐️ udko bym zjadla okolo polnocy jesli dzis nie odchudzam sie ale wlasnie sie zastanawiam czy to juz nie byloby za duzo

Gość a ja zjadałam dzisiaj
sniadanie 7 pierogów ruskich II. sniadanie 3 kromki chleba z serem bialym i dżemem obiad : ziemniaki z siadłum mlekiem deser kawalek makowca kolacja ; 2 kawałki pizzy

ty grubasie,jak mogłaś się tak obżerać??? Wez srodki na przeczyszczenie i do 24.00 wykonuj ćwiczenia aerobowe!

Gość vbcthjnmm
Ja zjadłam: śniadanie: dwie kanapki z twarożkiem, szynką, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką + kakao obiad: kurczak z sosem, ziemniaki, sałata zielona ze śmietaną podwieczorek: kawa cappucino, kawałek sernika i kilka małych ciasteczek kolacja: jogurt brzoskwiniowy, kromka chleba bez niczego oprócz tego wypiłam w ciągu dnia dwie zielone herbaty i zjadłam parę rzodkiewek

Gość a ja zjadałam dzisiaj
Grubasie? pogieło cie? mam 169 cm i waze 50 kg! i moge jesc co i kiedy mi sie podoba :p

no fakt, nie uwzglednilam napojow! wiec to bylo kilka herbat i mala cola...

Gość vbcthjnmm
Ja sie dopiero jutro ojem, bo idę na rodzinne przyjęcie :D Już widzę te różne salatki, ciasta, jakieś danie na ciepło, ciasteczka.... Nie moge się już doczekać :D

Gość paulasimon
Wystarczy że się zarejestrujesz, zbieraj punkty i wygrywaj nagrody można samemu wybierać SPRAWDZONE ! POLECAM ! Oto LINK: http://www.takeagift.pl/polecam:334870

ojej, to smacznego :) wlasnie ja jutro pewnie nie bede miec zbyt duzo do jedzenia i stad te mysli czy nie warto byloby oszczedzic tego udka do jutra :P