Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfdffsssssssgfgfg

ocencie tyłek

Polecane posty

Gość bartniepokorny
Dla mnie bomba... Pośladki jędrne, w kupie, nie za duży nie za mały... w sam raz:)

Gość slkfnheoihr3er
Ludzie opanujcie się , ile w Was nienawiści !!!!!!! Dziewczyna ma bardzo ładny tyłek,zgrabny,nie za duży nie za chudy w sam raz ! w dodatku ma bardzo ładne równe nogi czego mogą jej pozazdrościć te wszystkie laseczki z małymi krzywymi nóżkami.Naprawdę świetne ciałko masz i nie przejmuj się bandą zakompleksionych dzikusów.

Gość ddfdffsssssssgfgfg
Tak naprawdę to macie rację, że moja dupinka się wam nie podoba. Czekałem tylko na pozytywne komentarze ze strony menszczyzn. Za chwilę zrobię foto z przodu i zobaczycie jakiego mam pięknego kutasa. Chętni na lizanie moich włochatych jaj, proszeni sa o kontakt ale tylko do jutra.

Gość przystojniaczek23
oczywiście nie przejmuj sie dziewczyną podoba sie twój tyłek, niestety facetom nie, ludzie dajcie spokój troche szczerości !

Gość ddfdffsssssssgfgfg
podszywom dziekuje!! Dziekuje za mile slowa! Przystojniak23 faceci tez ocenili pozytywnie jak widzisz moj tylek a ty nie musisz byc az tak nie mily wyraziles swoje zdanie ok.. nie musisz byc taki okropny... bo to jednak boli

Gość przystojniaczek23
pewnie jak zakładasz spodnie to aż spadają ci z tyłka no niestety nie masz ładnej pupy i taka jest prawda...

dziewczyno jaka ty jestes pusta...zero szacunku dla ciebie!Jesteś mężatką a takie siano we łbie!Jestes niedowartościowaną osobą i tyle!Podnieca cie jak czytasz pochwaly na swój temat,idz do psychologa bo to nie o to tutaj chodzi!pa

Gość ddfdffsssssssgfgfg
nie znasz mnie to nie oceniaj nie chce sie dowartoosciowac tylko uslyszec prawde i ok przeczytalam i juz ide sobie...

Gość przystojniaczek23
z taką dupą nie poszedł bym z tobą na plaże no chyba, że w nocy.

Gość dadadada
Moim zdaniem fajniutki tyłek

Gość bartniepokorny
nie przejmuj się żłobami słońce, oni pewnie w życiu takiego nie mieli i nie będą mieli okazji dotknąć. Siedzą zakompleksione arschlochy przed kompem z swoimi mikrymi wackami w garści i szafują mądre komentarze... ewentualnie w przypadku kobiet moszczą swoje tłuste dupska w fotelu zaciskając wargi ze złości że ich tyłki mają konsystencję budyniu...

Gość przystojniaczek23
tak tak marzymy o płaskiej dupie...prosze cie :)

Gość znawca tylkow
wiesz, najbardziej mnie podniecaja tylki u kobiet .... Twoj to ciezko powiedziec bo zdjecie jest troche zle zrobione: 1- obejmnij talie 2- troche rozkrocz nogi a nie trzymaj ich tak bardzo zlaczonych 3- no i moze wypnij troche, minimalnie 4- moze jescze troche z profilu W sumie jedrny i moze szczena opadnie tym krytykom ....

Gość wiki1006
Nie wiem jak durnowatą trzeba być osobą żeby swój tyłek pokazywać w necie dla oceny co nasza klasa Ci nie starcza? ludzie!!!

Gość przystojniaczek23
Podsumowując: 1. Autorka postu ma tyłek, który prawie nikomu sie nie podoba. 2. Jest pusta i próbuje sie dowartościować poprzez to, że wstawia tutaj jego zdjęcie. 3. Pewnie jest niedowartościowana i myśli, że obcy ludzie z forum będą podniecać sie jej dupą.

Gość velvettthour
masz za małe majtki to chyba xs:):P a powinnas miec m::PP

Gość lidka23456
wYGRAJ 500 PLN ROBIĄC TO CO W TEJ CHWLI. postując na forum, dane-miast.pl jest nową strona, która chce rozwinąć swoje forum, 4 nagrody po 500 pln dla najbardziej aktywnych forumowiczów :) http://www.dane-miast.pl/

Gość Krysznax
drugi jest spoko :D

Gość 212_vip_cool
O właśnie miałam kupić 212 Vip men dla mojego faceta bo strasznie mi sie ten zapach podoba. carolina herrera umie robić perfumy. ogólnie lubie zapachy od caroliny herrery ale 212 vip przebił inna. cała seria 212 jest oki . fajnie na tej stronie opisane to fakt (http://4funfragrance.blogspot.com/) i na bank kupie ale drogi.

Gość Latardos212
mniam ale smakowite ciałka na tej stronce :D